Beoordelingen van Spijshuis Leffinge

3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
3 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: onbekend

Op aanraden van de uitbater van de "Bed en...

Op aanraden van de uitbater van de "Bed en Breakfast" waar wij verbleven in Leffinge, hebben wij dit restaurant bezocht en het was zéér de moeite waard ! Zondermeer een goed adres om tijdens een verblijf aan onze kust eens neer te strijken. Het aperitief konden wij nuttigen op een gezellig zonovergoten binnenterras, waarna wij binnen in een aangenaam kader konden genieten van lekkere gerechten bereidt door de vrouw des huizes. De uitbater komt gezellig een praatje maken aan tafel en zal graag uitleggen hoe het restaurant tot stand is gekomen. Gewoon een goed adres om eens lekker en zonder franje een lekkere maaltijd te nuttigen. Als we nog eens in de buurt zijn kunnen ze ons zeker en vast terug verwachten.

nico
Beoordeeld op: onbekend

een betaalbaar uitje met het ganse gezin, in...

een betaalbaar uitje met het ganse gezin, in een sfeervol interieur.zeker en vast voor herhaling vatbaar. de kokkin alsook de garcon mogen ons nog terug verwachten .

valerie
Beoordeeld op: onbekend

fantastische ontvangst, zeer lekker eten en...

fantastische ontvangst, zeer lekker eten en nog betaalbaar ook... daar zien ze ons nog terug!

datum score