Beoordelingen van Barenzo

143 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.9
143 beoordelingen
datum score
Nico
Beoordeeld op: 03/08/2017
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer verzorgd, kwaliteitsvol eten en drinken....

Zeer verzorgd, kwaliteitsvol eten en drinken.

frederic
Beoordeeld op: 26/07/2017
frederic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ons avondje goed afgesloten na een dagje uitsta...

Ons avondje goed afgesloten na een dagje uitstap met de vrienden, en het eten was lekker, iedereen blij, dus een goeie afsluiter.

Monica
Beoordeeld op: 23/07/2017
Monica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hoe druk het daar ook mag zijn iedereen word...

Hoe druk het daar ook mag zijn iedereen word even vriendelijk en snel bediend.

Rony
Beoordeeld op: 22/07/2017
Rony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten.

Eddy
Beoordeeld op: 14/07/2017
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Supervriendelijk....gemoedelijke sfeer....geen...

Supervriendelijk....gemoedelijke sfeer....geen lange wachttijden. Voor herhaling vatbaar.

Ria K.
Beoordeeld op: 14/07/2017
Ria K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Altijd een heerlijke keuken. Zeer verzorgd...

Altijd een heerlijke keuken. Zeer verzorgd en wij zijn zeker fan van zijn hand gesneden frietjes. Waar vind ge dat nog??. Op niet veel plaatsen meer. En de bediening is ook super. Dank u wel aan het barenzo team

placeholder
Wendy
Beoordeeld op: 10/07/2017
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker gegeten en we voelde ons direct...

Heel lekker gegeten en we voelde ons direct welkom met al wat lekkers op tafel als we aankwamen !

Luc
Beoordeeld op: 05/07/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen bij het binnenkomen een tafeltje...

We kregen bij het binnenkomen een tafeltje voor 2 pers toegewezen dat ingedekt voor 3. Op vraag of we een andere tafel konden krijgen werd vrij negatief geantwoord. De tafel waar ik naar verwees was eveneens voor 3 pers gedekt en is van heel de avond niet bezet geweest. Gelukkig konden we voor het hoofdgerecht (mosselen) wel naar een andere tafel verhuizen. Als het aan mij had gelegen was ik niet gebleven. Gelukkig was het eten ok.

Ria K.
Beoordeeld op: 03/07/2017
Ria K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Netjes gedekte tafels. Een gezellige sfeer....

Netjes gedekte tafels. Een gezellige sfeer. Bediening is heel goed. De keuken is super. De gerechten zijn steeds verzorgd en vers.. Kortom een echte aanrader.

Kurt
Beoordeeld op: 01/07/2017
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten , in een mooi kader !...

Zeer lekker gegeten , in een mooi kader !

datum score