Beoordelingen van Barenzo

143 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
143 beoordelingen
datum score
placeholder
Fred
Beoordeeld op: onbekend
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

SUPERGEZELLIG KADER BIJ " KADER EN BENNY"

Wij zijn ten zeerste verheugd als eerste onze beoordeling te kunnen geven over BARENZO te WESTENDE ST.LAUREINS (vlak bij de tramhalte). Als u op zoek bent naar een ruilme en toch zeer gezellige plek waar men zowel van een lekker wijntje, een goed glas bier, een perfecte gin of andere cocktail te genieten. Ook voor desserts zoals een lekkere pannenkoek , wafel , ijsje e.a. is men hier zeker aan het juiste adres. Er zijn ook verschillende mogelijkheden qua snacks, kleine maaltijden of een lekkere meer uitgebreide kaart met verschillende gerechten gegrild op houtskool... tot zelfs een kompleet menu. De uitbaters zijn vriendelijk en correct . Het is wel aangeraden op voorhand te reserveren, vooral tijdens het week-end en de vakantiedagen..... Kortom "the place to be" als men in Westende vertoeft....

Nico
Beoordeeld op: 26/04/2017
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig en goed...

Gezellig en goed

Marc
Beoordeeld op: 29/06/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig, lekker, aangenaam...

Gezellig, lekker, aangenaam

Kurt
Beoordeeld op: 01/07/2017
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten , in een mooi kader !...

Zeer lekker gegeten , in een mooi kader !

Ria K.
Beoordeeld op: 03/07/2017
Ria K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Netjes gedekte tafels. Een gezellige sfeer....

Netjes gedekte tafels. Een gezellige sfeer. Bediening is heel goed. De keuken is super. De gerechten zijn steeds verzorgd en vers.. Kortom een echte aanrader.

Luc
Beoordeeld op: 05/07/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen bij het binnenkomen een tafeltje...

We kregen bij het binnenkomen een tafeltje voor 2 pers toegewezen dat ingedekt voor 3. Op vraag of we een andere tafel konden krijgen werd vrij negatief geantwoord. De tafel waar ik naar verwees was eveneens voor 3 pers gedekt en is van heel de avond niet bezet geweest. Gelukkig konden we voor het hoofdgerecht (mosselen) wel naar een andere tafel verhuizen. Als het aan mij had gelegen was ik niet gebleven. Gelukkig was het eten ok.

placeholder
Wendy
Beoordeeld op: 10/07/2017
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker gegeten en we voelde ons direct...

Heel lekker gegeten en we voelde ons direct welkom met al wat lekkers op tafel als we aankwamen !

Ria K.
Beoordeeld op: 14/07/2017
Ria K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Altijd een heerlijke keuken. Zeer verzorgd...

Altijd een heerlijke keuken. Zeer verzorgd en wij zijn zeker fan van zijn hand gesneden frietjes. Waar vind ge dat nog??. Op niet veel plaatsen meer. En de bediening is ook super. Dank u wel aan het barenzo team

Eddy
Beoordeeld op: 14/07/2017
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Supervriendelijk....gemoedelijke sfeer....geen...

Supervriendelijk....gemoedelijke sfeer....geen lange wachttijden. Voor herhaling vatbaar.

Rony
Beoordeeld op: 22/07/2017
Rony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten.

datum score