Beoordelingen van Barenzo

143 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
143 beoordelingen
datum score
Andre
Beoordeeld op: 15/03/2020

De Corona virus heeft beslist om de restaurant...

De Corona virus heeft beslist om de restaurant te sluiten.... absoluut niet de fout van de eigenaar (s).

Jan
Beoordeeld op: 01/08/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De bediening was, buiten wat wij gewoon zijn,...

De bediening was, buiten wat wij gewoon zijn, slecht. Zelf moeten vragen om te mogen bestellen. Tafels die na ons zijn binnen gekomen, vlugger bediend. Blijkbaar had men het overzicht niet.

Dirk
Beoordeeld op: 10/11/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel te lange wachttijd. Meer dan 1,5u gewacht...

Veel te lange wachttijd. Meer dan 1,5u gewacht op ons eten. Dan nog puree vergeten. Vorige bezoek toen waren ze ons bonnetje van het eten ook kwijt in de keuken en toen hebben we 2u moeten wachten. Dan nog eens een zeeeeeer luidruchtige grote groep aanwezig in restaurant. Van een rustig dineetje was geen sprake..... spijtig. Het eten was wel lekker.

P
Beoordeeld op: 15/09/2019
P beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Het was enorm warm en benauwd daar binnen....

Het was enorm warm en benauwd daar binnen. Eten was goed. Bediening maakte geen contact

Dirk
Beoordeeld op: 31/07/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Reservatie tool : gemakkelijk in gebruik en...

Reservatie tool : gemakkelijk in gebruik en goede communicatie. Restaurant : kwaliteit van eten is Top. Verbeterpunt; bediening en afruimen zou iets meer aandacht mogen krijgen

Lieze
Beoordeeld op: 01/04/2019
Lieze beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik vond de kwaliteit van het eten ondermaats...

Ik vond de kwaliteit van het eten ondermaats in verhouding met de prijs.

Luc
Beoordeeld op: 05/07/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen bij het binnenkomen een tafeltje...

We kregen bij het binnenkomen een tafeltje voor 2 pers toegewezen dat ingedekt voor 3. Op vraag of we een andere tafel konden krijgen werd vrij negatief geantwoord. De tafel waar ik naar verwees was eveneens voor 3 pers gedekt en is van heel de avond niet bezet geweest. Gelukkig konden we voor het hoofdgerecht (mosselen) wel naar een andere tafel verhuizen. Als het aan mij had gelegen was ik niet gebleven. Gelukkig was het eten ok.

STEPHAN
Beoordeeld op: 02/01/2020
STEPHAN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja het was heel goed...

Ja het was heel goed

Eddy
Beoordeeld op: 21/05/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Geen goede ontvangst, 20 min wachten op de...

Geen goede ontvangst, 20 min wachten op de eerste bestelling van drank, de ober had geen kennis van de wijnkaart.

Griet
Beoordeeld op: 02/10/2017
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuk restaurant in mooi kader. Eten is lekker....

Leuk restaurant in mooi kader. Eten is lekker. Hapjes vooraf zijn een leuk extraatje. Als je in Westende bent, is dit zeker een bezoekje waard.

datum score