Beoordelingen van 't Hoeveke

108 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
108 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 15/08/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is er lekker en verzorgd. Enkel bij...

Het eten is er lekker en verzorgd. Enkel bij de bediening zou er wel een glimlach af mogen. Een glimlach kost niets en maakt nog aangenamer om er te tafelen.

Dirk
Beoordeeld op: 25/07/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening ondanks dat het druk was,...

vlotte bediening ondanks dat het druk was, het eten was prima

Roger
Beoordeeld op: 28/06/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Waarom, simpel.... Wij maken een reservatie...

Waarom, simpel.... Wij maken een reservatie voor 27/6 om 12:00 . Deze wordt bevestigd en 's morgens (27/6) ontvangen wij nog een herinnering van deze reservatie. Wij komen iets vroeger ter plaatse en vinden het al eigenaardig dat de parking quasi leeg is. Na een paar minuten komen er nog 2 mensen die vertelden dat zij de dag voordien ook al voor gesloten deuren stonden. Wij hebben nog even gewacht tot er een koppel uit de buurt voorbijkwam die vertelden dat de eigenaars met jaarlijks verlof waren !!! Plezierig is anders. Vandaar............!!!

Nico
Beoordeeld op: 20/04/2019
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker menuutje gegeten, vriendelijke...

Zeer lekker menuutje gegeten, vriendelijke bediening, losse en gemoedelijke sfeer.

Karien
Beoordeeld op: 07/04/2019
Karien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, aangenaam kader en...

Vriendelijke bediening, aangenaam kader en lekker eten.

Marcel
Beoordeeld op: 19/03/2018
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker en zeer vlotte en correcte...

Eten was lekker en zeer vlotte en correcte bediening .

joel
Beoordeeld op: 27/02/2018
joel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs-kwaliteit en een aangenaam kader...

Prijs-kwaliteit en een aangenaam kader

Bert
Beoordeeld op: 15/02/2018
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor ons was het de eerste keer dat we hier...

Voor ons was het de eerste keer dat we hier zijn komen eten, en kunnen zeggen dat we hier nog zullen komen. Een echte aanrader. Prijs kwaliteit zeer goed. Super lekker gegeten, en heel vriendelijk bediend. Echt top.

Benny
Beoordeeld op: 15/02/2018
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten !! Zeker...

Vriendelijke bediening en lekker eten !! Zeker voor herhaling vatbaar

gérard
Beoordeeld op: 14/01/2018
gérard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

depuis longtemps une magnifique dégustation...

depuis longtemps une magnifique dégustation d'une anguille au vert, dans un cadre amical, et un prix raisonnable je le recommande.

datum score