Beoordelingen van L'eveil Des Sens

511 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
511 beoordelingen
datum score
FABIEN
Beoordeeld op: 14/02/2020
FABIEN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super menu Bongo ! Surtout le dessert :-)...

Super menu Bongo ! Surtout le dessert :-)

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 13/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben genoten van de verschillende smaken...

Wij hebben genoten van de verschillende smaken die leiden tot een overheerlijk middagmaal , aangevuld met de aangepaste wijnen. Aangename en vakkundige bediening.

Timothy
Beoordeeld op: 13/02/2020
Timothy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Jamais de mauvaise surprise, un service de...

Jamais de mauvaise surprise, un service de qualité et sympathique, un très bon conseil pour les vins, des à-côtés delicieux.

bart
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 10/02/2020
bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Elk gerecht was uitstekend en de bijpassende...

Elk gerecht was uitstekend en de bijpassende wijnen werden ruim geschonken. Ondanks dat we een half uur te laat waren (gps stuurde mij helemaal fout) was het onthaal zeer hartelijk en op de bediening valt niets af te dingen. Eén kleine opmerking: de parking is niet echt op niveau van het restaurant.

Guillaume
Beoordeeld op: 09/02/2020
Guillaume beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Un très bel établissement où le maître mot...

Un très bel établissement où le maître mot est la générosité: on la ressent tant au travers des plats que des attentions du personnel.

Michel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 08/02/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Rapport qualité : prix superbe. Un service...

Rapport qualité : prix superbe. Un service agréable, précis, aimable et compétent. Belle découverte de vins blancs et rouge.

karel
Beoordeeld op: 31/01/2020
karel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

MENU AUX TRUFFES SUPERBE...

MENU AUX TRUFFES SUPERBE

Vincent
Beoordeeld op: 30/01/2020
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

La cuisine est bien présentée et délicieuse....

La cuisine est bien présentée et délicieuse. Service très correct et cadre agréable

Aude
Beoordeeld op: 26/01/2020
Aude beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Toujours aussi excellent... et une présentatio...

Toujours aussi excellent... et une présentation des plats encore plus belle...

jean-claude
Beoordeeld op: 26/01/2020
jean-claude beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Accueil chaleureux - mets savoureux et artistiq...

Accueil chaleureux - mets savoureux et artistiquement présentés

datum score