Beoordelingen van D'gust

187 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
187 beoordelingen
datum score
VANESSA
Beoordeeld op: 12/07/2021
VANESSA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Délicieux...

Délicieux

michel
Beoordeeld op: 04/07/2021
michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Joli cadre, accueil très sympa. Cuisine très...

Joli cadre, accueil très sympa. Cuisine très agréable et assez raffinée Bon choix de vins.

Benoit
Beoordeeld op: 04/07/2021
Benoit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

A refaire sans hésitation. Personnel super...

A refaire sans hésitation. Personnel super sympathique et réactif. Cadre très agréable. Vin très bon

Brigitte
Beoordeeld op: 01/07/2021
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Le service, la qualité, parfait!...

Le service, la qualité, parfait!

Myriam
Beoordeeld op: 27/06/2021
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Belle découverte, accueil chaleureux et service...

Belle découverte, accueil chaleureux et service bienveillant. Plat et dessert succulents bon équilibre des saveurs . On reviendra c est évident.

Florence
Beoordeeld op: 26/06/2021
Florence beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Service impeccable et plats délicieux...

Service impeccable et plats délicieux

Marie
Beoordeeld op: 20/06/2021
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Pour la cuisine et L’accueil chaleureux....

Pour la cuisine et L’accueil chaleureux.

Virginie
Beoordeeld op: 20/06/2021
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Service au top! Gentillesse et sourire Nous...

Service au top! Gentillesse et sourire Nous avons très bien mangé comme toujours!

Aurelie
Beoordeeld op: 19/06/2021
Aurelie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tres bien manger comme d habitude et personnel...

Tres bien manger comme d habitude et personnel tjs aussi sympa

Virginie
Beoordeeld op: 18/06/2021
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était parfait! Vivement y retourner ☺️...

Tout était parfait! Vivement y retourner ☺️

datum score