Beoordelingen van 't Aards Paradijs

229 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
229 beoordelingen
datum score
Sofie
Beoordeeld op: 18/03/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Geniaal lekker!!! Duur maar zeker de moeite...

Geniaal lekker!!! Duur maar zeker de moeite waard!

Els
Beoordeeld op: 18/03/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mijn vriend en ik komen een aantal keer per...

Mijn vriend en ik komen een aantal keer per jaar naar het Aards paradijs. De plek in en rond Gent waar we het liefst naartoe gaan omwille van de totaalbeleving. Heerlijk eten dat ons omwille van de smaak, textuur en presentatie blijft verrassen, een perfecte, attente bediening dat al start van bij de warme ontvangst, authentieke en oprechte eigenaars met een enorme passie en drive voor hun job. Dank je, Peter en Els

Fabienne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/03/2019
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was heerlijk. Schitterende, heel verfrissen...

Het was heerlijk. Schitterende, heel verfrissende amuse-bouches. Alle gerechtjes zijn tot in de puntjes afgewerkt. Heel goede, vlotte service.

alBert V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
alBert V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

In één woord FANTASTISCH HEERLIJK ❤️ ...

In één woord FANTASTISCH HEERLIJK ❤️ Bedankt .....................................................................

Jeanine D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/03/2019
Jeanine D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hat was lekker,een heel palet aan smaken.Vriend...

Hat was lekker,een heel palet aan smaken.Vriendelijk personneel.Misschien één minpuntje, alles wat je bijneemt is toch wat prijzig.We gaan er terug

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/03/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles top: bediening, eten, kader....

Alles top: bediening, eten, kader.

geert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/03/2019
geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

de perfecte avond , zeer lekker, zeer goede...

de perfecte avond , zeer lekker, zeer goede en vlotte bediening, spontaan, alles met kennis van zaken opgediend, rustig omgeving, relax, perfect om eens op het gemak bij te praten dus top !

Tom M.
Beoordeeld op: 15/03/2019
Tom M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Aangenaam kader, zeer vriendelijke bediening,...

Aangenaam kader, zeer vriendelijke bediening, exceptioneel fijne gerechten.

Alain D.
Beoordeeld op: 10/03/2019
Alain D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prachtige keuken creaties van de chef en zijn...

Prachtige keuken creaties van de chef en zijn team, en de twee gastdames houden perfect de zaal en hun bediening in het oog.

astrid o.
Beoordeeld op: 10/03/2019
astrid o. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel erg lekker, super verfijnd eten, heel...

Heel erg lekker, super verfijnd eten, heel aangename bediening, mooi kader.

datum score