Beoordelingen van De Grill Hoeve

153 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
153 beoordelingen
datum score
Mieke
Beoordeeld op: 20/10/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening en super lekke...

Vlotte en vriendelijke bediening en super lekker eten , enige opmerking zaten als koppel tss tafel van groepen en was beetje luidruchtig .

Linda
Beoordeeld op: 17/10/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, Maar soms lang wachten...

Super lekker, Maar soms lang wachten

Allison
Beoordeeld op: 11/10/2020
Allison beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zoal altijd verrukkelijk lekker!...

Het eten was zoal altijd verrukkelijk lekker! De bediening was top en we voelden ons ondanks Corona erg veilig :) Een fantastische avond! We willen dan ook graag de chef en het ander personeel bedanken!

Veerle
Beoordeeld op: 03/10/2020
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke mensen. Hadden...

Lekker eten en vriendelijke mensen. Hadden een afspraak online geboekt. Maar deeereservatie was enkel in Mijn mail gekomen als gereserveerd. De zaak zelf had niets doorgekregen. We hebben dan toch ons tafeltje kunnen krijgen.

Gino
Beoordeeld op: 29/09/2020
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gereserveerd om 19u eten pas mogen krijgen...

Gereserveerd om 19u eten pas mogen krijgen tegen 21u30. Weet niet wat er allemaal is misgelopen maar deze wachttijden kunnen echt niet.

Andre
Beoordeeld op: 28/09/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

alles was ok het eten was lekker en de service...

alles was ok het eten was lekker en de service was snel en goed een aanrader tot de volgende keer

Johan
Beoordeeld op: 20/09/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het duurde allemaal vééél te lang!!...

Het duurde allemaal vééél te lang!!

Gert
Beoordeeld op: 12/09/2020
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitsverhouding...

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Inez
Beoordeeld op: 12/09/2020
Inez beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker. Alleen jammer dat...

Het eten was super lekker. Alleen jammer dat de een hele tijd de garçon niet hebben gezien en dat we lang moesten wachten op het dessert.

Pascal
Beoordeeld op: 08/09/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs-kwaliteitverhouding !...

Goede prijs-kwaliteitverhouding !

datum score