Deze Brasserie beantwoordde aan al onze verwach...
Deze Brasserie beantwoordde aan al onze verwachtingen. Mooie setting. Vriendelijke bediening en lekker eten.
Steeds zelfde kwaliteit en service. Opnieuw genoten van jullie klassiekers
Restaurantbezoek is echt aangenaam, prachtige ruimte, lekker eten, vriendelijke en correcte bediening, prijs aanvaardbaar. Heel mooi uitzicht op zee (al zouden restauratiewerken aan gaanderij wil eens mogen aanvangen). Parkeermogelijkheid ook een groot voordeel. Enkel op reservatie zorgt voor een rustige sfeer.
Uitstekende kwalitatieve bediening Perfect rustig kader Aandacht voor het gerecht en de presentatie Voor heel correcte prijs
Goede bediend en vriendelijke obers
Authentic setting and really nice, high quality food. One small tip: by dimming the light a little and adding small table lights or candles, the atmosphere could be even better.
Verzoegd,lekker en goede service
Excellents plats Resto Arts Déco très agréable
Cadre et architecture magnifique, service impeccable et rapide, et produits frais!