Beoordelingen van La Vie

153 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
153 beoordelingen
datum score
Kaat
Beoordeeld op: 09/02/2020
Kaat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was zeer lekker, verzorgd, vriendelijk...

Het was zeer lekker, verzorgd, vriendelijk personeel,...

Seghers
Beoordeeld op: 29/12/2019
Seghers beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Awesome food! we recommended the social 'menu'...

Awesome food! we recommended the social 'menu' in the menu card with all dishes to share. The restaurant offers quality food in a cosy, feel at home atmosphere!

Jannicke
Beoordeeld op: 29/12/2019
Jannicke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, correcte porties en gezellige...

Lekker eten, correcte porties en gezellige sfeer!

Sandra
Beoordeeld op: 29/12/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuk concept, lekkere tappa’s, toffe sfeer...

Leuk concept, lekkere tappa’s, toffe sfeer

SOFIE
Beoordeeld op: 23/12/2019
SOFIE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Op de kaart staat bij de hoofdgerechten telkens...

Op de kaart staat bij de hoofdgerechten telkens een cocktail suggestie, heel tof! Wij ontdekten zo een nieuwe favoriet, de "melting snow". Zoals altijd zijn we happy en mét food coma naar buiten gegaan :)

Els
Beoordeeld op: 23/12/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker en vriendelijke bediening. Een...

Heel lekker en vriendelijke bediening. Een aanrader!

Cindy
Beoordeeld op: 22/12/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Men was zeer vriendelijk. We hadden een mooie...

Men was zeer vriendelijk. We hadden een mooie tafel met veel ruimte. Niet zoals bij velen waar je dicht op elkaar geplakt zit, hier zit je echt aangenaam op je gemak om te eten. Het eten was zeer lekker. We komen zeker terug!

Pieter
Beoordeeld op: 18/12/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, heel vriendelijk, lekker...

Vlotte bediening, heel vriendelijk, lekker eten, grote porties. Ook een leuke verrassing voor de verjaardag gekregen.

Anne-Sophie
Beoordeeld op: 17/12/2019
Anne-Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Super goede bediening, heel lekker eten en...

Super goede bediening, heel lekker eten en lekker cocktails!

Chantal
Beoordeeld op: 17/12/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gemoedelijke sfeer. Eten heel lekker....

Gemoedelijke sfeer. Eten heel lekker.

datum score