Beoordelingen van La Vie

163 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
163 beoordelingen
datum score
Stephanie
Beoordeeld op: 25/09/2020
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gekozen voor de sharing dishes. Alles tip top...

Gekozen voor de sharing dishes. Alles tip top in orde, lekker en mooi geserveerd, snelle en zeer vriendelijke service! Zeker een aanrader!

Lieve
Beoordeeld op: 02/09/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening,lekker eten en lekker...

Vriendelijke bediening,lekker eten en lekker drinken!!Gezellige en nette zaak

Luc
Beoordeeld op: 31/08/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vlotte en vriendelijke befiening...

Lekker eten en vlotte en vriendelijke befiening

frank
Beoordeeld op: 11/08/2020
frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuk etablissement met kennis wat is betreffend...

Leuk etablissement met kennis wat is betreffende eten en drinken. Zeker een 2e bezoek waard.

Monica
Beoordeeld op: 01/08/2020
Monica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede attente en vriendelijke bediening. Lekke...

Goede attente en vriendelijke bediening. Lekker gegeten weer! Smaken hadden voor ons wel iets meer uitgesproken ( pittiger) mogen zijn (rode curriculum en Mexicaans) maar was prima!

joke
Beoordeeld op: 25/07/2020
joke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer jonge maar toch enorm vlotte bediening!...

Zeer jonge maar toch enorm vlotte bediening! Chapeau! Mooie afstand tss de tafels, voelt veilig aan. Lekker eten!

Christine
Beoordeeld op: 22/07/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker .vriendelijk.vlug klaar.mooie inrichting...

Lekker .vriendelijk.vlug klaar.mooie inrichting

Maaike
Beoordeeld op: 01/07/2020
Maaike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

La Vie through a rozen bril!...

La Vie through a rozen bril!

Els
Beoordeeld op: 19/06/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

vriendelijke bediening lekker eten goede akoest...

vriendelijke bediening lekker eten goede akoestiek, je wordt niet 'verplicht' om de gesprekken aan de andere tafels mee te volgen, je tafelgenoot is goed verstaanbaar, deels heeft dit te maken met het feit dat wij met twee waren, de tafels verder van elkaar af staan door de coronavoorwaarden en dat er geen groepen waren, maar ik vermoed dat de akoestiek van de ruimte op zich ook goed is

Gijbels
Beoordeeld op: 29/02/2020
Gijbels beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten...

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten

datum score