Beoordelingen van De Zee Wint

209 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
209 beoordelingen
datum score
Griet
Beoordeeld op: 07/03/2020
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening, uitstekende keuken...

Zeer vriendelijke bediening, uitstekende keuken, mooie lokatie en heerlijke wijn. Wat wil een mens nog meer?

danny
Beoordeeld op: 01/03/2020
danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten en vriendelijke bediening...

lekker gegeten en vriendelijke bediening

Guido
Beoordeeld op: 01/03/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker. Klein maar bv gezellig. Gedienstig...

Zeer lekker. Klein maar bv gezellig. Gedienstig personeel.

Jef
Beoordeeld op: 25/02/2020
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

zeer lekker eten en zeer attente en vriendelijk...

zeer lekker eten en zeer attente en vriendelijke service, doe zo voort.

Carlo
Beoordeeld op: 23/02/2020
Carlo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend menu aan een faire prijs. Joviale,...

Uitstekend menu aan een faire prijs. Joviale, maar stijlvolle bediening.

Alfreda
Beoordeeld op: 22/02/2020

Lekker eten en proffesioneler bediening...

Lekker eten en proffesioneler bediening

Dirk
Beoordeeld op: 17/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een zalige, rustige avond. Het eten was zoals...

Een zalige, rustige avond. Het eten was zoals altijd subliem. Heel lekker, niet zwaar en toch voldoende. Lekkere wijnen en professionele bediening van thomas. Dirk (de chef) is ook efkes langsgeweest voor een babbeltje.

Gert
Beoordeeld op: 03/02/2020
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een lekkere maaltijd aan een deftige prijs...

Een lekkere maaltijd aan een deftige prijs en super vriendelijke bediening.

Nike
Beoordeeld op: 03/02/2020
Nike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekkere viskeuken in een mooi kader. Zoal...

Zeer lekkere viskeuken in een mooi kader. Zoals steeds werden de smaakpapillen verwend. De kok kookt heerlijke borden bij mekaar, ook geschikt voor personen met coeliakie. Thomas slaagt erin om net dat stapje verder te gaan wat betreft vriendelijkheid en gastvrijheid. Een heerlijk adres, waar we hopelijk nog vele jaren mogen komen.

Tania
Beoordeeld op: 28/01/2020
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De vriendelijke professionele ontvangst; maar...

De vriendelijke professionele ontvangst; maar vooral het bijzonder lekkere verse eten recht uit de zee met een top uitzicht op de zee. Moest het nabij onze woonplaats zijn, we gingen er wekelijks !

datum score