Beoordelingen van Resto Venetiaanse Gaanderijen

75 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
75 beoordelingen
datum score
Eliane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Eliane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We vonden het bezoek aan het restaurant 'super'...

We vonden het bezoek aan het restaurant 'super'! De bediening, kwaliteit van het diner, organisatie was uitstekend! Bovendien was volop rekening gehouden met covid- maatregelen. Ik geef les op school en voelde me veel veiliger in het restaurant dan op mijn werk! hartelijk dank!

Gerd
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Gerd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,vriendelijk bediening,in een uniek...

Lekker eten,vriendelijk bediening,in een uniek kader aan restodealprijs. Wat wil een mens nog meer?

Marnix
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs,kwaliteit & vriendelijkheid...

Prijs,kwaliteit & vriendelijkheid

Johan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Serene omgeving, zeer vriendelijke ontvangst...

Serene omgeving, zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Volgens grote gebouw aangename temperatuur. Verse producten met mooie variatie aan groenten. Goede keuze huiswijn.

Murielle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020
Murielle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Menu gastronomique excellent et très beau cadre...

Menu gastronomique excellent et très beau cadre.

Sonja
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten. Prachtige tafel met zicht op...

Lekker gegeten. Prachtige tafel met zicht op zee.

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, fijne bediening, veilig in coronat...

Lekker eten, fijne bediening, veilig in coronatijden. Timing van het opdienen van de verschillende gerechten was prima.

Fernand
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Fernand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was heel lekker, de ontvangst hartelij...

Het eten was heel lekker, de ontvangst hartelijk, prachtig zicht op de zee.

Alain
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service en zeer fijne gerechten....

Vriendelijke service en zeer fijne gerechten. Gewoon top.

boudewijn
Beoordeeld op: 15/10/2020
boudewijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima ontvangst , vriendelijk maar niet opdring...

Prima ontvangst , vriendelijk maar niet opdringerig , juist gepast . Eten voortreffelijk , chef's choise is gevarieerd en zeer gesmaakt .

datum score