Beoordelingen van Sand

42 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
42 beoordelingen
datum score
Inge
Beoordeeld op: 30/07/2022
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

T was weer lekker eten in t sand. Gezellig...

T was weer lekker eten in t sand. Gezellig en vriendelijke bediening zoals altijd we komen graag terug

Dirk
Beoordeeld op: 30/06/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bezoek met gezin op woensdag avond. Mooi terras...

Bezoek met gezin op woensdag avond. Mooi terras, goede service en lekker eten, voor herhaling vatbaar

Marlice
Beoordeeld op: 25/06/2022
Marlice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top gastvrouw, leuke, gezellige locatie maar...

Top gastvrouw, leuke, gezellige locatie maar vooral SUPER LEKKER eten!

Christiane
Beoordeeld op: 23/06/2022
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Is altijd lekker, en een heel vriendelijke...

Is altijd lekker, en een heel vriendelijke bediening,

Geert
Beoordeeld op: 18/06/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit dik in orde, gezellig terras...

Prijs/kwaliteit dik in orde, gezellig terras achteraan en vriendelijke gastvrouw.

Gryson
Beoordeeld op: 18/06/2022
Gryson beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De uitbaters doen hun best en staan steeds...

De uitbaters doen hun best en staan steeds ten dienste. We hebben lekker gegeten in een rustige omgeving dicht bij huis.

Hans
Beoordeeld op: 17/06/2022
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten buiten onder het zonnescherm....

Lekker gegeten buiten onder het zonnescherm. Vlotte bediening.

Jessica
Beoordeeld op: 13/06/2022
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk, proper, gezellig terras en bovenal...

Vriendelijk, proper, gezellig terras en bovenal zeer lekker...

Inge
Beoordeeld op: 04/06/2022
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekker geeten met de complimenten aan de chef...

Lekker geeten met de complimenten aan de chef en gedronken op het terras onder de parasol met een super vriendelijke bediening

Dirk
Beoordeeld op: 30/05/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

De bediening was vriendelijk gezellige omgeving...

De bediening was vriendelijk gezellige omgeving eten was lekker

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan