Beoordelingen van Bottarga

538 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
538 beoordelingen
datum score
pascale F.
Beoordeeld op: onbekend

Nous avions réservé pour le réveillon de Noël,...

Nous avions réservé pour le réveillon de Noël, quand nous sommes arrivés le restaurant était fermé, on a pas été prévenu. Quel déception. Nous ne ferons jamais votre publicité.

Reekmans
Beoordeeld op: 03/08/2022

Gereserveerd maar bij aankomst geen tafel besch...

Gereserveerd maar bij aankomst geen tafel beschikbaar!!!

Vicky
Beoordeeld op: 15/07/2022
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hadden een steak besteld en die was hard,...

We hadden een steak besteld en die was hard, je kon er bijna niet door met een mes, was niet om te eten Hadden cadeaubon gekregen en dan is het zeer zonde van het geld Het dessert was wel heel lekker

Yvonne
Beoordeeld op: 20/07/2022

Het eten was enorm vettig....

Het eten was enorm vettig.

Katrien
Beoordeeld op: 30/05/2022

Ik had gereserveerd in de veranda buiten en...

Ik had gereserveerd in de veranda buiten en kreeg een plaats binnen, terwijl er buiten heel de tijd een plaats vrij bleef. Ik had dit gemeld maar toch moest ik binnen blijven zitten. Eten was iets minder verfijnd dan de vorige keren dat ik er was blijven eten.

Louise
Beoordeeld op: 13/06/2021

Op terras gereserveerd maar niet op het terras,...

Op terras gereserveerd maar niet op het terras, nog één tafeltje over en werd gegeven aan een ander koppel terwijl wij gereserveerd hadden. Onvriendelijke ontvangst, niet aan te raden

Kris
Beoordeeld op: 24/11/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Was volgeboekt...

Was volgeboekt

Marc
Beoordeeld op: 02/01/2018

Vous nous avez confirmé une réservation chez...

Vous nous avez confirmé une réservation chez BOTTARGA le 31/12/2017 à 20h 30 alors que le restaurant était fermé ce soir du 31/12.MERCI BEAUCOUP.

CAROTA
Beoordeeld op: 01/01/2018

Le Resto était fermer....

Le Resto était fermer.

domi
Beoordeeld op: 25/12/2017
domi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Car nous sommes arrivés devant une porte close...

Car nous sommes arrivés devant une porte close !!! Bien que la réservation ait été confirmée par vos soins!!! Bravo internet

datum score