placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Donderdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Leo
Beoordeeld op: onbekend

Aangenaam onthaal en bediening. Mooie inrichtin...

Aangenaam onthaal en bediening. Mooie inrichting. Lekkere gerechten (prijzen niet overdreven). Dranken (aperitieven,wijn ...) wel veel te duur.

Freddy
Beoordeeld op: onbekend

Eerste bezoek aan verzorgd en aangenaam restaur...

Eerste bezoek aan verzorgd en aangenaam restaurant. Correcte prijzen voor de menu's, die smaakvol bereid zijn. Relatief lange wachttijden, geen bezwaar op zondag. De wijnen zijn heel voortreffelijk, wel prijzig. (vb. Cote de Gascogne 25 Euro = kostprijs 3 à 4 Euro. Koffie 5 Euro. Niettemin een aanrader.

Stany
Beoordeeld op: onbekend

Een goed, verzorgd restaurant aan de visserskaa...

Een goed, verzorgd restaurant aan de visserskaai te Oostende. De menukaart is verzorgd en de gerechten die men op de kaart heeft staan zijn niet talrijk, dus een garantie op verse ingredienten. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht was perfect klaar gemaakt. Enkel het bijgerecht bij het hoofdgerecht liet wat lang op zich wachten. Bij de koffie kregen we een klein assortiment gratis aangeboden (creme brulee, beetje panna cotta en wat opgeklopte room), viel goed in de smaak; is eens wat anders dan de traditionele koekjes! Houden zo. Toch een zwaar minpunt: de wijnkaart: peperduur, hebben een Pouilly-fume gedronken van het Domaine Champeau prijs 35 Euro, als wijnkenner weet ik dat dit de aankoopprijs x 2.5 is. Spijtig, bij een volgende passage in Oostende zal dit zeker invloed hebben op mijn keuze al of niet nog eens kennis met De Sloep.

Nyssens
Beoordeeld op: onbekend

Op dezelfde kaai zijn er goedkopere restaurants...

Op dezelfde kaai zijn er goedkopere restaurants... Toch is de sloep een bezoek waard om de versheid en de smaak van zijn produkten o.a. voor de garnalen. De vissoep is er origineel met groenten en kruiden. De service was niet slecht maar kon beter.

Francis
Beoordeeld op: onbekend

C'est la première fois que nous y allons et...

C'est la première fois que nous y allons et PAS déçu du tout. Nous cherchions un resto, la carte et les menus nous inspiraient. Très bon rapprt qualité prix, la patronne en salle et le patron en cuisine A recommander.

placeholder
ronny
Beoordeeld op: onbekend

Voortreffelijk restaurant, aangename uitgelezen...

Voortreffelijk restaurant, aangename uitgelezen wijnkaart, een stralende en vlotte, professionele bediening, kortom een meevaller op de visserskaai ! ! !

Alle beoordelingen van dit restaurant