Beoordelingen van Adelientje

215 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
215 beoordelingen
datum score
Bea
Beoordeeld op: 17/02/2020
Bea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds een lekker visgerecht! Correcte bedienin...

Steeds een lekker visgerecht! Correcte bediening.

Philippe
Beoordeeld op: 27/01/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten voor een correcte prijs. Vrien...

Zeer lekker eten voor een correcte prijs. Vriendelijke bediening. De beste aardappelpuree die ik ooit heb gegeten (in combinatie met de tong op Oostendse wijze, heerlijk.) Een aanrader!

GINO
Beoordeeld op: 26/01/2020
GINO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, de kabeljauw was perfect...

Heel lekker gegeten, de kabeljauw was perfect en meer dan genoeg. Druk maar gezellig familierestaurant

Ronny
Beoordeeld op: 20/01/2020
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het lekker eten De losse sfeer De zeer vriendel...

Het lekker eten De losse sfeer De zeer vriendelijke bediening

Serge
Beoordeeld op: 05/01/2020
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lief en lekker...

lief en lekker

Willy
Beoordeeld op: 05/01/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Je kan er eten in een gezellige sfeer. De vissc...

Je kan er eten in een gezellige sfeer. De visschotels, wij genoten van de bouillabaise, welke opgediend worden zijn mooi, verzorgd en bijzonder smakelijk bereid. Een aanrader.

Michiels
Beoordeeld op: 04/01/2020
Michiels beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top eten, top service. Lekker ontdekking: stoem...

Top eten, top service. Lekker ontdekking: stoemp met garnalen. We hebben een heel mooi spektakel beleefd.

Van den Winckel
Beoordeeld op: 04/01/2020
Van den Winckel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere no-nonsense keuken met superverse vis...

lekkere no-nonsense keuken met superverse vis op het menu

Ivo
Beoordeeld op: 31/12/2019
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De zaak was gesloten niettegenstaande positieve...

De zaak was gesloten niettegenstaande positieve reservatie . Dit is niet klantvriendelijk .

Bart
Beoordeeld op: 30/12/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Boekingsdienst is niet correct, onze boeking...

Boekingsdienst is niet correct, onze boeking was goedgekeurd maar blijkbaar niet juist, gelukkig vlug verwittigd door restaurant zelf, waarvoor dank.

datum score