Beoordelingen van Restaurant Van Eyck

220 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
220 beoordelingen
datum score
placeholder
Luc
Beoordeeld op: 21/07/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten (keuzemenu genomen). Ook aandacht...

Lekker eten (keuzemenu genomen). Ook aandacht voor niet-vleesetende klanten. Vriendelijke bediening. Aanrader in Oostende.

henri
Beoordeeld op: 20/07/2019
henri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Comme toujours service ,acceuil et nourriture...

Comme toujours service ,acceuil et nourriture parfait .

Kris
Beoordeeld op: 19/07/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere keuken , vriendelijke bediening....

Zeer lekkere keuken , vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit top.

Hilde
Beoordeeld op: 15/07/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en extra vriendelijke bedienin...

Zeer lekker eten en extra vriendelijke bediening !

Cindy
Beoordeeld op: 15/07/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Speciaal een dagje naar Oostende gegaan om...

Speciaal een dagje naar Oostende gegaan om hier te gaan eten en het was weer heel lekker en gezellig! Heel goede bediening en super vriendelijk. We gaan zeker nog eens terug!

FIRMIN
Beoordeeld op: 15/07/2019
FIRMIN beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening en zelfs...

Lekker eten, vriendelijke bediening en zelfs een stoel aan tafel voor de hond. Stevige aanrader

Olivier
Beoordeeld op: 12/06/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon rapport qualité/prix. Service compéten...

Très bon rapport qualité/prix. Service compétent. Produits de qualité. Cadre agréable. Je conseille!

MYRIAM
Beoordeeld op: 10/06/2019

On est luxembourgeois et nous ne comprenons...

On est luxembourgeois et nous ne comprenons pas le flamand, sorry. Allemand, français, anglais et luxembourgeois ça va bien

Garage Paul
Beoordeeld op: 09/06/2019
Garage Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service,eten,vriendelijkheid,verzorgt, en het...

Service,eten,vriendelijkheid,verzorgt, en het eten wasSUPER.zullen zeker nog veel gaan !!!!! PROFICIAT

David
Beoordeeld op: 03/06/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

As always good food and service...

As always good food and service

datum score