Beoordelingen van St-malo

149 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
149 beoordelingen
datum score
Annelie
Beoordeeld op: 28/10/2018
Annelie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Zeer vriendelijke en vlotte bediening en heel...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening en heel lekker gegeten!

Eddy
Beoordeeld op: 24/10/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Restaurant waar je rustig kan tafelen met zeezi...

Restaurant waar je rustig kan tafelen met zeezicht. Prijs kwaliteit uitstekend. Lekkere pinot gris van de Elzas. Mooie porties. Fijne keuken met thaise toets. Vriendelijke en attente bediening.

lucie
Beoordeeld op: 22/10/2018
lucie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening - mooie presentatie...

vriendelijke bediening - mooie presentatie -lekker eten

Marnik
Beoordeeld op: 22/10/2018
Marnik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, verzorgd en heel lekker. Goede prijs_...

Gezellig, verzorgd en heel lekker. Goede prijs_ kwaliteit verhouding

Kevin
Beoordeeld op: 21/10/2018
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker (wel spicy), mooi gepresenteerd,...

Erg lekker (wel spicy), mooi gepresenteerd, vlotte bediening. Een aanrader!

Xavier
Beoordeeld op: 13/10/2018
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lokatie, kwaliteit voeding, service...

lokatie, kwaliteit voeding, service

Chantal
Beoordeeld op: 06/10/2018
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De eend was voortreffelijk en ook het hert...

De eend was voortreffelijk en ook het hert was om van te smullen !!! Een vlgd bezoekje hoort er zeker bij !!!! Chantal

maurice b.
Beoordeeld op: 29/09/2018
maurice b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

we zijn er zeer vriendelijk ontvangen, het...

we zijn er zeer vriendelijk ontvangen, het hapje mini loempia was zeer lekker. Ik heb de dim sum genomen als starter en mijn echtgenote de carpaccio, het was heerlijk, dan voor mij de filet pur blue en deze was perfect gebakken. Mijn vrouw de pasta en zij vond deze ook zeer lekker, was de eerste maal maar niet de laatste thans St-Malo

Michel
Beoordeeld op: 19/09/2018
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer lekker eten toffe bediening altijd een...

zeer lekker eten toffe bediening altijd een bezoekje waard wanneer aan zee

Jacques
Beoordeeld op: 26/08/2018
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk kader,prijs/kwaliteit,zowel eten als drank...

Leuk kader,prijs/kwaliteit,zowel eten als drank =oké,lekker eten,lange wachttijd vooraleer gerechten geserveerd worden

datum score