Beoordelingen van Tao

588 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
588 beoordelingen
datum score
Cécile
Beoordeeld op: 27/08/2022
Cécile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten en vriendelijke service....

Heel lekker eten en vriendelijke service.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 26/08/2022
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie

Beste Zeer vlotte bediening en het was zeer...

Beste Zeer vlotte bediening en het was zeer lekker

Sylvie C.
Beoordeeld op: 22/08/2022
Sylvie C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Personnels à l'écoute et parlant français.Plats...

Personnels à l'écoute et parlant français.Plats copieux.

Christian
Beoordeeld op: 22/08/2022
Christian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Bon accueil , excellent service , excellent...

Bon accueil , excellent service , excellent menu

Jose
Beoordeeld op: 21/08/2022
Jose beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke evengoed bediening⁹...

Heel vriendelijke evengoed bediening⁹

Myra
Beoordeeld op: 20/08/2022
Myra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam interieur, vriendelijke bediening...

Aangenaam interieur, vriendelijke bediening en heel lekker eten.Schappelijke prijzen.

jan B.
Beoordeeld op: 19/08/2022
jan B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige en rustige locatie, gevarieerd menu,...

Prachtige en rustige locatie, gevarieerd menu, zeer verzorgde schotels, zeer lekker een aanrader

Femke
Beoordeeld op: 18/08/2022
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds goede service, lekker eten en goede...

Steeds goede service, lekker eten en goede en vriendelijke bediening!

Rudi
Beoordeeld op: 15/08/2022
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Met Bongo-bon en met onze grote brave hond...

Met Bongo-bon en met onze grote brave hond = uitstekende reservatie-communicatie alsook prima ontvangst & bediening!!

Dalia
Beoordeeld op: 14/08/2022
Dalia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer leuk restaurantje en echt lekker gegeten...

Zeer leuk restaurantje en echt lekker gegeten

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan