Beoordelingen van Tao

129 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
129 beoordelingen
datum score
Sari
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Valentijns - Menu - St. Valentin
Beoordeeld op: 17/02/2020
Sari beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Was zeer lekker, hoofdgerecht net iets te pikan...

Was zeer lekker, hoofdgerecht net iets te pikant. En het dessert, jammer dat het om te delen was. Maar wel tip top in orde.

Jozef
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

We waren een halfuurtje te vroeg helemaal geen...

We waren een halfuurtje te vroeg helemaal geen probleem en dan hebben we super lekker gegeten van zowel voor-en hoofdgerecht alles was zeer lekker hier komen we met plezier terug.

Jerry
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jerry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

tof en lekker, trendy en mooi ingericht....

tof en lekker, trendy en mooi ingericht.

Danny
Beoordeeld op: 16/02/2020

Het eten kon beter: 1) Geen amuse 2) De "geroo...

Het eten kon beter: 1) Geen amuse 2) De "geroosterde tomaatjes" waren koud, dit is veel lekkerder lauw of warm. 3) De garnaalkroketten waren lauw van binnen 4) De sliptongen waren veel te weinig gekruid met peper en zout 5) Dame Blanche was zeker ruim voldoende ijs, maar seveer aub met verse WARME chocoladesaus. Maar het personeel was uiterst vriendelijk.

Van Eyken
Beoordeeld op: 16/02/2020
Van Eyken beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

Serge
Beoordeeld op: 16/02/2020
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De ontvangst door de maitre kan ongetwijfeld...

De ontvangst door de maitre kan ongetwijfeld beter.een arrogante man die het menu kwam afraffelen en verdween nog voor er een vraag kon gesteld worden.voorgerecht, hoofdschotel en dessert MET koffie werden binnen een tijdsbestek van 70 min.opgediend. we hadden op deze manier niet het idee dat we welkom waren.

Ronald
Beoordeeld op: 16/02/2020
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening en een aangename sfeer...

Vriendelijke bediening en een aangename sfeer

Hannelore
Beoordeeld op: 16/02/2020
Hannelore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben heel lekker gegeten, zowel de garnaa...

Wij hebben heel lekker gegeten, zowel de garnaalkroketen als de agnus burger waren goed. Huiswijn was iets minder vonden wij.. Lekkere cocktail als aperitief gedronken.

marcel
Beoordeeld op: 15/02/2020
marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

LEKKER ETEN EN VRIENDELIJKE BEDIENING,alles...

LEKKER ETEN EN VRIENDELIJKE BEDIENING,alles was naar wens !!!!!!!

Danny
Beoordeeld op: 15/02/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

vriendelijke meisjes, scampis waren wel te...

vriendelijke meisjes, scampis waren wel te hot gekruid

datum score