Beoordelingen van Blaffetuurken

342 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
342 beoordelingen
datum score
Nicole
Beoordeeld op: 22/12/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zo als altijd heel lekker zeer mooi...

Het was zo als altijd heel lekker zeer mooi vernieuwd aanrader

foubert
Beoordeeld op: 21/12/2019
foubert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten , vlotte bediening op een rustig...

lekker eten , vlotte bediening op een rustig tempo. gezellig restaurant!

Arlette
Beoordeeld op: 17/12/2019
Arlette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekker...

vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekker menu. Blij dat we nog vier jaar de gelegenheid hebben om met vrienden en familie bij Jo en Jean-Pierre aan tafel te schuiven in 't Blaffetuurken. Thanks xxx

Janssens
Beoordeeld op: 02/12/2019
Janssens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

In een zeer mooi kader werden we met de grootst...

In een zeer mooi kader werden we met de grootste zorgen bediend. Op de borden werden verse produkten gedresseerd, een feest voor onze smaakpapillen, heerlijk genieten !

Theo
Beoordeeld op: 30/11/2019
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst. Heeel lekkere paling....

Vriendelijk ontvangst. Heeel lekkere paling. Correcte prijs-kwaliteit. Geen probleem om mijn hond mee te nemen.

Ivo
Beoordeeld op: 17/11/2019
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor de 4de keer hier gaan eten, nog steeds...

Voor de 4de keer hier gaan eten, nog steeds heel lekker met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijne gastheer en tafelen in alle rust. Doe zo voort heren !

Peter
Beoordeeld op: 03/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader . Vriendelijke bediening en...

Gezellig kader . Vriendelijke bediening en super lekker eten

Hannele
Beoordeeld op: 06/10/2019

Very good food, very nice and friendly service....

Very good food, very nice and friendly service.

antoine
Beoordeeld op: 06/10/2019
antoine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goede ontvangst,de bediening was zeer...

zeer goede ontvangst,de bediening was zeer goed ,en het eten was uitstekend,zullen er zeker nog gaan eten,met vrienden.

Greet
Beoordeeld op: 17/09/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker eten, gezellige sfeer, fijne bediening...

Lekker eten, gezellige sfeer, fijne bediening

datum score