Beoordelingen van Eetkaffee Poseidon

57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
57 beoordelingen
datum score
Jelle
Beoordeeld op: 27/09/2020
Jelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke bediening en waanzinnig...

Goede en vriendelijke bediening en waanzinnig lekker eten...

Karine
Beoordeeld op: 20/09/2020
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten...

Super lekker eten

Irais
Beoordeeld op: 12/09/2020
Irais beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Aangerade krokketten waren niet lekker!...

Aangerade krokketten waren niet lekker!

Krista
Beoordeeld op: 28/08/2020
Krista beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkerste bouillabaise ooit gegeten. Ook de...

Lekkerste bouillabaise ooit gegeten. Ook de verse garnaalkroketten van de dochter waren superlekker.

Erik
Beoordeeld op: 28/08/2020
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs - kwaliteit top !...

prijs - kwaliteit top !

Johann
Beoordeeld op: 09/08/2020
Johann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bons plats de poissons, menu enfant, vin...

Très bons plats de poissons, menu enfant, vin au pichet de qualité, café italien, glace vanille maison, serveuse attentionnée.

Maurice
Beoordeeld op: 26/07/2020
Maurice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We vonden de bediening nogal stroef en niet...

We vonden de bediening nogal stroef en niet erg gastvrij. Ook de gerechten waren zeker gezien de prijs niet wat we ervan verwacht hadden. Een klein mandje brood bij de Bouillabaise hoort er ons inziens gewoon bij. De tong was goed gebakken echter de verdere entourage en opmaak was erg karig. Voor € 35 euro verwacht je toch een wel wat hoger niveau. Jammer en niet voor herhaling vatbaar.

Elke
Beoordeeld op: 24/07/2020
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader, zeer vriendelijk bediening...

Aangenaam kader, zeer vriendelijk bediening en fantastisch lekker eten, waaronder de garnaalkroketten, bouillabaisse en de kabeljauw.

Johann
Beoordeeld op: 13/07/2020
Johann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre agréable. Restaurant avec produits région...

Cadre agréable. Restaurant avec produits régionaux: crevettes grises, cabillaud à l'ostendaise, soles, ... Très bon vin blanc au verre. Serveur attentionné. Réservation possible un we en soirée. 5 visites et jamais déçu.

Karine
Beoordeeld op: 24/02/2020
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker. En het madamtje...

Het eten was super lekker. En het madamtje da ons bediende,was super vriendelijk.

datum score