Beoordelingen van Eetkaffee Poseidon

48 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
48 beoordelingen
datum score
Karine
Beoordeeld op: 24/02/2020
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker. En het madamtje...

Het eten was super lekker. En het madamtje da ons bediende,was super vriendelijk.

Tom
Beoordeeld op: 27/01/2020

De hoge verwachtingen voor de beroemde garnaalk...

De hoge verwachtingen voor de beroemde garnaalkroketten werden volledig ingelost. Wij komen zeker terug.

Gert
Beoordeeld op: 01/01/2020
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We zin er niet geweest. Ik had online gereserve...

We zin er niet geweest. Ik had online gereserveerd voor 13.30u, maar de zaak was 's middags gesloten... Er is blijkbaar een communicatieprobleem tussen deze site en het restaurant zelf ...

Els
Beoordeeld op: 31/12/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heeel lekkere garnaalkroketten! !! En de bouil...

Heeel lekkere garnaalkroketten! !! En de bouillabaisse is nog subliemer! Voldoende lekker verse vis en de saus perfect van kruising. Het interieur neem je erbij.

Remi
Beoordeeld op: 21/12/2019
Remi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima prijs kwaliteit verhouding, zeer lekker...

Prima prijs kwaliteit verhouding, zeer lekker eten !! Vriendelijk personeel !

Jan
Beoordeeld op: 15/12/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

altijd heb je hier een perfect evenwicht tussen...

altijd heb je hier een perfect evenwicht tussen prijs en kwaliteit. De Poseidon is gewoon een huis van vertrouwen. Je moet wel reserveren want er zijn meer menden die weten dat je hier goed kan eten!

yolande
Beoordeeld op: 15/12/2019
yolande beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten - alles tiptop in orde !...

Zeer lekker eten - alles tiptop in orde !

Caroline
Beoordeeld op: 11/11/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, lekker eten, zeer goede prijs...

Vlotte bediening, lekker eten, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Jan
Beoordeeld op: 10/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een eerlijke keuken met een goede prijs/kwalite...

Een eerlijke keuken met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij komen 1 a 2 x per jaar en zijn nog nooit teleurgesteld.

Jan
Beoordeeld op: 05/11/2019

Hadden een reservatie geboekt om 20u30 en toen...

Hadden een reservatie geboekt om 20u30 en toen wij om 20u15 arriveerden bleek het restaurant uitzonderlijk gesloten vanaf 19u00.Van enige verwittiging door het restaurant aan ons was er geen sprake....Zeer klantvriendelijk hoor !!!!

datum score