Beoordelingen van Eetkaffee Poseidon

82 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
82 beoordelingen
datum score
GUIDO
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 20/05/2022
GUIDO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het opgediend menu was zijn prijs niet waardig,...

Het opgediend menu was zijn prijs niet waardig, ongeacht de topaanbieding van KBC. Een handvol kerstomaten zwemmend in een vijver van azijn als voorgerecht en als hoofdgerecht 2 garnaalkroketten met frieten opgediend met een hoop sla overgoten met een serie van slasausen . Ik zou het moeilijk hebben om in Oostende een restaurant, of liever gezegd een café te vinden die het slechter doen dan Poseidon. Daar zien ze mij nooit meer terug. Mijn feedback moet gepubliceerd worden om andere mensen te behoeden van dat onheil! Dit is mijn slechtste culinaire ervaring in Oostende ooit.

willy
Beoordeeld op: 20/05/2022
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

de kwaliteit van de garnalen...

de kwaliteit van de garnalen

JOOST
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 16/05/2022
JOOST beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

matige ontvangst we dachten drie gerechten...

matige ontvangst we dachten drie gerechten te krijgen voor 30 euro, kregen er twee voor 25 euro voorgerecht alleen tomaten hoofdgerecht twee garnalenkroketten

Koen
Beoordeeld op: 16/05/2022
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke mensen , mosselen was lekker...

Vriendelijke mensen , mosselen was lekker

GODELIEVE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 14/05/2022
GODELIEVE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Omwille van de kwaliteit van het eten....

Omwille van de kwaliteit van het eten.

Dirk
Beoordeeld op: 09/05/2022
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was super lekker. Wij komen terug met vrien...

Het was super lekker. Wij komen terug met vrienden deze zomer

PATRICK
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Dinner Experience
Beoordeeld op: 09/05/2022
PATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker en een vlotte en vriendelij...

Het was heel lekker en een vlotte en vriendelijke bediening. De aperitieven worden er heel mooi en verzorgd gepresenteerd. Els

Marc
Beoordeeld op: 08/05/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij vonden het eten uitstekend alsmede het...

Wij vonden het eten uitstekend alsmede het authentieke kader van het restaurant . De garnaalkroketten waren een delicatesse.

Eddy
Beoordeeld op: 08/05/2022
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Bijzonder lekker en gastvrij...

Bijzonder lekker en gastvrij

Geert
Beoordeeld op: 08/05/2022
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik vond de presentatie van de salade met grijze...

Ik vond de presentatie van de salade met grijze garnalen ondermaats. Een slaatje zonder een beetje dressing lijkt meer konijneneten. Idem voor de sla bij de garnaalkroketten. Ook van die laatste had ik meer verwacht. Jammer maar sans rancune.

datum score