Beoordelingen van Restaurant Vingt - Et - Un '21'

290 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
290 beoordelingen
datum score
placeholder
Kevin
Beoordeeld op: 13/11/2018

Stukjes glas in hapje

In het hapje (glaasje koude groene soep met scampi) dat we kregen zaten twee stukjes glas, mijn vriendin dronk het glaasje uit en werd tijdens het kauwen door iets geprikt, toen ze het uitspuwde bleken het twee stukjes glas te zijn, deze waren niet van het glas zelf afkomstig te zijn, waar deze wel afkomstig waren wisten wij echter niet. We vroegen om iemand van het keukenpersoneel te spreken maar deze hadden geen tijd!

Charline
Beoordeeld op: 15/05/2018
Charline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het heeft uitstraling. Personeel was goed....

Het heeft uitstraling. Personeel was goed.

johan
Beoordeeld op: 23/04/2018
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

zeer lekker eten, vriendelijke service/bedienin...

zeer lekker eten, vriendelijke service/bediening, aangename sfeer

Alex
Beoordeeld op: 20/04/2018
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig restaurant, goede bediening en heerli...

gezellig restaurant, goede bediening en heerlijk dagmenu

Bart
Beoordeeld op: 17/04/2018

Lekker...

Lekker

placeholder
Brenda
Beoordeeld op: 16/04/2018
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was veel te zout. Zowel de pasta...

Het eten was veel te zout. Zowel de pasta als de entrecote waren heel erg gezouten. De entrecote was bovendien met heel veel vet en de presentatie was echt niet mooi (gewoon een wit bord met in het midden de entrecote zonder meer). De sla werd dan apart gebracht in een klein kommetje maar de sla zag er alles behalve vers uit. De saus werd ook apart geserveerd in een heel klein potje dat dan ook nog eens moest gedeeld worden door 2 personen. De pasta die zwom letterlijk in de boter/olie.

Erik
Beoordeeld op: 16/04/2018
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriedelijke bediening...

Lekker eten en vriedelijke bediening

paul v.
Beoordeeld op: 12/04/2018
paul v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne spijzen aan schappelijke prijzen en zeer...

Fijne spijzen aan schappelijke prijzen en zeer goede bediening! Kortom. Zeer goed’ .

Yvette
Beoordeeld op: 09/04/2018
Yvette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was voortreffelijk, alsook de bediening....

Eten was voortreffelijk, alsook de bediening.

William V.
Beoordeeld op: 08/04/2018
William V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten is lekker. Wel jammer dat je eerst...

Het eten is lekker. Wel jammer dat je eerst moet registreren om het Casino binnen te mogen. Dit maakt de drempel waarschijnlijk is hoger voor sommige mensen. De bediening is ook niet altijd vlot maar eerder wat chaotisch. Kelners hebben blijkbaar geen vaste tafels en lopen wat door elkaar.

datum score