Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandagavond, woensdag en zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 11 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Marleen
Beoordeeld op: 20/10/2017
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker gegeten met super lekkere aangepas...

Suuuper gezellige avond

Goedele
Beoordeeld op: onbekend

Warm onthaal, de chef kok komt zelf aan tafel...

Warm onthaal, de chef kok komt zelf aan tafel om gerechten voor te stellen. Heel goede wijnen aan schappelijke prijs. Een aanrader.

gino
Beoordeeld op: onbekend

het interieur en aankleding is inderdaad bistro...

het interieur en aankleding is inderdaad bistro, de maaltijden zijn lekker en beter dan in sommige zwaarklinkende "restaurants" meer commentaar hoeft dit niet, of toch , geen impossante namen op de wijnkaart, wel lekkere, 't leven kan soms simpel zijn

Raf
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekkere en verzorgde gerechten. Wij aten...

Zeer lekkere en verzorgde gerechten. Wij aten er via het Flair-arrangement : varkensfilet op bedje van groentjes met kroketjes. We namen als dessert een crème brulée en een speculoosijs. Deze waren beiden heel lekker, fraai gepresenteerd. Ruime keuze aan wijnen. Vriendelijke en verzorgde bediening. Wij gaan zeker nog eens terug

nathalie
Beoordeeld op: onbekend

Een heerlijke keuken voor ieder wat wils, voor...

Een heerlijke keuken voor ieder wat wils, voor de kleine honger tot een echt gastronomische avond!! uitgebreide wereld wijnkaart

Kathleen
Beoordeeld op: onbekend

Voor het eerst deze bistro bezocht. Gezellig,...

Voor het eerst deze bistro bezocht. Gezellig, trendy ingericht. De vriendelijk bediening en de heerlijke gerechten zorgen ervoor dat je hier zeker nog eens terugkomt!

nathalie
Beoordeeld op: onbekend

we zijn hier al verschillende keren geweest...

we zijn hier al verschillende keren geweest en tis er gewoon super!! het eten verrast ons elke keer opnieuw en de kelner heeft een aantal prachtige wijnen ter suggestie. als er wat volk zit kan de wachttijd misschien wat oplopen maar ook daar heb ik weinig last van. Als je uit gaat eten heb je toch tijd? en als je als je toekomt en er zitten al mensen is dat toch normaal die eerst hun eten krijgen? lijkt me logisch. Een superieure aanrader in een mooi, warm kader!!

Tim
Beoordeeld op: onbekend

Aanrader, gezellig, lekker eten en een vlotte...

Aanrader, gezellig, lekker eten en een vlotte bediening. Twas er wel stilletjes, maar dat kan ook aan de periode gelegen hebben ( kort na de feesten )

Tiger
Beoordeeld op: onbekend

Gevonden via resto.be en gezien het vlakbij...

Gevonden via resto.be en gezien het vlakbij is stond dit natuurlijk op de 'to do' lijst. We hebben er gegeten op een vrijdag middag, het was er toen vrij rustig (een vijftal tafels bezet). De zaak is verrassend groot en aangenaam ingericht. De kaart is niet zeer uitgebreid maar bied toch voor elk wat wils, met ook een aantal vrij originele gerechten. De gerechten waren van uitstekende kwaliteit, alles leek me vers. Ook de presentatie was in orde. Zeer vriendelijke bediening. Het enige puntje wat ik kan opmerken was de relatieve lange wachttijd voor het voorgerecht (45 minuten), voor mij mag het toch wap rapper. Tenzij je de middag lunch neemt of enkel een hoofdgerecht, moet je kwa budget toch rekenen tussen 30 en 50 Eur/persoon (afhankelijk van je keuze en of je wijn neemt). Er is ondertussen ook een website : http://www.onder-den-toren.be . Zeker een aanrader.

Arlette
Beoordeeld op: onbekend

Gezellige bistro met hele lekkere verfijnde...

Gezellige bistro met hele lekkere verfijnde gerechten. Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit zeer goed, een echte aanrader!

Alle beoordelingen van dit restaurant