Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Over dit restaurant
Op de Oudenaarsesteenweg in Oosterzele vindt u restaurant, café én feestzaal “’t Hof van Oranje”. De familiezaak werd opgericht in 1959 door Albert en Julia en in samenwerking met hun kinderen evolueerde de zaak tot wat ze nu is.

De jarenlange inzet en inspanningen en het gebruik van streekproducten en eerlijke grondstoffen, zorgden voor het succes van de zaak. Het resultaat is een heerlijke en zeer uitgebreide kaart waarop enkel kwaliteitsvolle gerechten pronken.

U kunt in “’t Hof van Oranje” dagelijks terecht van 12u tot 22.30u!
Beoordelingsscore
2.7 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
franciscus
Beoordeeld op: 20/11/2022

minderwaardig, jammer genoeg kan ik hier niets...

wij zijn daar heen geweest, mooie uitnodigende reclame. Een kopie van een inderhaast geschreven briefje was de menu. Aperitief zeg maar wat je wilt op een manier van " zeg je weet toch wat je wilt". Voor de rest echt minderwaardig eten in zo verre dat de dienster zich verontschuldigde voor hetgeen we gekregen hadden. Toen ik de dienster vroeg of zij dat thuis zou opeten, antwoorde ze spontaan " neen ". Dan vroegen we de rekening voor dit mislukt dineetje, de chef was waarschijnlijk afwezig maar rekenen konden ze wel 180 euro voor dit geklungel. Gewoon een schandaal.

Alle beoordelingen van dit restaurant