Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Op de Oudenaarsesteenweg in Oosterzele vindt u restaurant, café én feestzaal “’t Hof van Oranje”. De familiezaak werd opgericht in 1959 door Albert en Julia en in samenwerking met hun kinderen evolueerde de zaak tot wat ze nu is.

De jarenlange inzet en inspanningen en het gebruik van streekproducten en eerlijke grondstoffen, zorgden voor het succes van de zaak. Het resultaat is een heerlijke en zeer uitgebreide kaart waarop enkel kwaliteitsvolle gerechten pronken.

U kunt in “’t Hof van Oranje” dagelijks terecht van 12u tot 22.30u!
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Hilde
Beoordeeld op: onbekend

De mosselen zijn er overheerlijk. De frieten...

De mosselen zijn er overheerlijk. De frieten lekker vers De bediening correct Kortom, nergens iets op aan te merken Wij hebben reeds meerdere mosselrestauranten uitgeprobeerd maar geen enkele kan deze evenaren.

christ'l
Beoordeeld op: onbekend

Hier is het eten zeer lekker, altijd vlotte...

Hier is het eten zeer lekker, altijd vlotte bediening, alle dagen open, en een zeer uigebreide menukaart, om alles samen te vatten; gewoonweg eens uitproberen en je zal er geen spijt van hebben! christ'l

Emmanuel
Beoordeeld op: onbekend

Het Walhalla voor de mosselfans. Heel lekkere...

Het Walhalla voor de mosselfans. Heel lekkere mosselen "à-volonté". Het is een enorm groot restaurant waardoor het immer druk lijkt. Maar toch ee leuk restaurant om met een groep vrienden mosselen te gaan eten en gewoon te genieten van je avond. Vriendelijke bediening.

Alle beoordelingen van dit restaurant