Beoordelingen van Baron's Brasserie

153 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
153 beoordelingen
datum score
Tania
Beoordeeld op: 20/04/2019
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten van voorgerecht tot en...

Heel lekker gegeten van voorgerecht tot en met dessert. Zeer vriendelijke bediening. Een aanrader!

Mirella D.
Beoordeeld op: 17/04/2019
Mirella D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, een gezellige brasserie,...

Het eten was lekker, een gezellige brasserie, vriendelijke bediening, we logeerden barons b&b en kregen een glaasje cava aangeboden

Hilde
Beoordeeld op: 15/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker - vlotte bediening - gezellig zitten...

Lekker - vlotte bediening - gezellig zitten

Jennifer
Beoordeeld op: 04/04/2019
Jennifer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Rustige en mooie plek...

Rustige en mooie plek

Hilde D.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Hilde D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was lekker. De omkadering was aangenaa...

Het eten was lekker. De omkadering was aangenaam. Een mooi vergezicht! Er is genoeg parkeergelegenheid.

Francis
Beoordeeld op: 29/03/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Eten Thai curry was niet vers ....

Eten Thai curry was niet vers .

JACQUES EN INGRID
Beoordeeld op: 27/03/2019
JACQUES EN INGRID beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

voorgerecht was niet warm,weinig saus bij klein...

voorgerecht was niet warm,weinig saus bij klein stukje vlees,aziatische schotel was een papje

Chantal
Beoordeeld op: 25/03/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker. Personeel heel vriendelijk...

Het was heel lekker. Personeel heel vriendelijk.

Jan
Beoordeeld op: 24/03/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Prijs/kwaliteit niet zo goed. Hoofdgerecht...

Prijs/kwaliteit niet zo goed. Hoofdgerecht vol-au-vent was gewoon, te weinig saus en de portie aan de kleine kant. Voor de prijs die ze vragen had ik meer verwacht. Steak was duur (28€) voor weinig vlees. Bijna geen groentjes en ook te weinig saus. Frietjes kunnen ook beter. Omkadering Was mooi en gezellig.

Sebastiaan D.
Beoordeeld op: 15/03/2019
Sebastiaan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Prachtig interieur Heel degelijke, warme materi...

Prachtig interieur Heel degelijke, warme materialen Aangenaam gedempte acoustiek Vriendelijke, persoonlijke bediening

datum score