Beoordelingen van Shangri-la

59 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
59 beoordelingen
datum score
Corinne
Beoordeeld op: 20/10/2019
Corinne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bémol : 1.nous avons eu notre entrée après...

Bémol : 1.nous avons eu notre entrée après une heure d attente ! 2. Difficile de manger avec les baguettes / absence de bol .

Nicolas
Beoordeeld op: 13/10/2019
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous y allons régulièrement et nous avons jamai...

Nous y allons régulièrement et nous avons jamais été déçus La cuisine est excellente, le service est très bien et le cadre magnifique Je recommande sans hésiter

Maria
Beoordeeld op: 12/10/2019
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tres bon les produits sont de qualité service...

Tres bon les produits sont de qualité service agréable et sympathique bon rapport qualité prix

Alda
Beoordeeld op: 29/09/2019
Alda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bien reçu Bon repas Agréable endroit...

Bien reçu Bon repas Agréable endroit

Jeannine
Beoordeeld op: 09/09/2019
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Cadre agréable, cuisine de produits frais....

Cadre agréable, cuisine de produits frais. Gamme des plats proposés. Service discret et efficace

Tiffanie
Beoordeeld op: 07/09/2019
Tiffanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Plats excellents à prix démocratique ! Service...

Plats excellents à prix démocratique ! Service parfois pas très rapide mais personnel extrêmement sympathique

David
Beoordeeld op: 31/08/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Produits et service de qualité Ambiance et...

Produits et service de qualité Ambiance et terrasse très agréable Cuisine fine et superbe présentation des plats

Jean marc
Beoordeeld op: 24/08/2019
Jean marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Acceuil impeccable..Cadre impeccable..service...

Acceuil impeccable..Cadre impeccable..service et nourriture impeccables..l'extérieur est superbe ..tout était parfait quoi.

Fabienne
Beoordeeld op: 18/08/2019
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

2 verres de vin blanc puis une bouteille de...

2 verres de vin blanc puis une bouteille de rose. Ensuite 4 verres de rosé. Est -il normal de payer le verre de vin à 7 euros? Alors que la bouteille est à 26 €? Inadmissible!

Fabienne
Beoordeeld op: 11/08/2019
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tres Bon mais manque des nappes sur la terrasse...

Tres Bon mais manque des nappes sur la terrasse.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in