Beoordelingen van Een Huis Tussen Dag En Morgen

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
15 beoordelingen
datum score
Inge
Beoordeeld op: 22/09/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd en lekker...

Verzorgd en lekker

Martin
Beoordeeld op: 19/08/2019
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Perfect op alle vlak - menu - bediening -...

Perfect op alle vlak - menu - bediening - prijs !

Koen
Beoordeeld op: 02/06/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eerlijke, kraakverse en mooie produkten. Zalige...

Eerlijke, kraakverse en mooie produkten. Zalige langoust, zwezerikken toppie, coquilles volgens de regels van de kunst ! Wij komen zeker terug

Piet
Beoordeeld op: 19/05/2019
Piet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Aangenaa...

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Aangenaam interieur. Vis is hier de specialiteit.

Gaston en Roos
Beoordeeld op: 22/04/2019
Gaston en Roos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer fijne gerechten - goed en vlotte bediening...

zeer fijne gerechten - goed en vlotte bediening - gezellig interieur

Patrick V.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Patrick V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening en lekker getafeld....

vlotte bediening en lekker getafeld.

willy
Beoordeeld op: 17/12/2018
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling...

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling tot deze zomer was ook de bediening zoals het moet

Gaston en Roos
Beoordeeld op: 21/10/2018
Gaston en Roos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de tevredenheid is over de hele lijn ok; zowel...

de tevredenheid is over de hele lijn ok; zowel wat kwaliteit als kwantiteit betreft. zeer vriendelijke uitbaters

WIM
Beoordeeld op: 27/08/2018
WIM beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke...

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke bediening.

Ann
Beoordeeld op: 25/06/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

we hadden gereserveerd maar het restaurant...

we hadden gereserveerd maar het restaurant was gesloten. we vinden het spijtig dat we dit niet wisten en daar voor de deur stonden. zo moesten we op zoek naar iets anders.

datum score