Beoordelingen van Een Huis Tussen Dag En Morgen

10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
10 beoordelingen
datum score
Patrick V.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Patrick V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening en lekker getafeld....

vlotte bediening en lekker getafeld.

willy
Beoordeeld op: 17/12/2018
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling...

de keuken is altijd super !!! in tegenstelling tot deze zomer was ook de bediening zoals het moet

Gaston en Roos
Beoordeeld op: 21/10/2018
Gaston en Roos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

de tevredenheid is over de hele lijn ok; zowel...

de tevredenheid is over de hele lijn ok; zowel wat kwaliteit als kwantiteit betreft. zeer vriendelijke uitbaters

WIM V.
Beoordeeld op: 27/08/2018
WIM V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke...

zeer lekkere mosselbereidingen en vriendelijke bediening.

Ann M.
Beoordeeld op: 25/06/2018
Ann M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

we hadden gereserveerd maar het restaurant...

we hadden gereserveerd maar het restaurant was gesloten. we vinden het spijtig dat we dit niet wisten en daar voor de deur stonden. zo moesten we op zoek naar iets anders.

Kathleen D.
Beoordeeld op: 11/06/2018
Kathleen D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het eten was zee lekker, wel aan de dure kant. ...

Het eten was zee lekker, wel aan de dure kant. De bediening was ondermaats. Waren wel vriendelijk. We kregen de aperitief op het buitenterras. Binnenterras kon niet alhoewel geëtiketteerd staat: "zonnig binnenterras" We vroegen om buiten te eten, dit was geen probleem. Maar het bestek moest nog gelegd worden nadat we ons eten kregen en de servetten werden vergeten, het water dat we vroegen, is er niet gekomen. Toen er om 14.15h mensen plaats namen op het terras en om koffie vroegen, kon dit niet. Enkel restaurant zeiden ze. Er staat wel op dat het ook een tearoom is. Allemaal een beetje vreemd Maar we hebben wel lekker gegeten

willy k.
Beoordeeld op: 19/02/2018
willy k. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

betaalbare kwaliteits produkten voldoende en...

betaalbare kwaliteits produkten voldoende en heel lekker zeker aan te prijzen bourgondisch gastronomish waren hier al tientallen keer en altijd oké mvg willy

magina
Beoordeeld op: 25/08/2017
magina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker, vriendelijke bediening. Heel...

Het was lekker, vriendelijke bediening. Heel aangenaam.

Mark B.
Beoordeeld op: 07/07/2017
Mark B. beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Verse produkten,topbereiding!...

Verse produkten,topbereiding!

Christine D.
Beoordeeld op: 19/06/2017
Christine D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Eten was lekker,maar er was vanalles niet meer...

Eten was lekker,maar er was vanalles niet meer beschikbaar en stond nog altijd op het bord met de suggesties!...... Op de kaart 3 soorten bier van den tap geen enkel beschikbaar . Kaart iets aan de dure kant

datum score