Budget
tot
1660
13/20 Gault&Millau
Mediterrane, Franse
13/20 Gault&Millau
Cuisine Et Nous
TILFF ( Sart Tilman )
Seizoensgebonden, Marktaanbod, Franse
Lucana
15/20 Gault&Millau
Italiaanse, Gastronomische, Moderne
15/20 Gault&Millau
Maison Leblanc
LUIK ( Centrum - Saint-Paul )
Vleesgerechten, Franse, Grill
Le Coin Des Saveurs
13.5/20 Gault&Millau
Franse, Gastronomische
13.5/20 Gault&Millau
Gavius
ANS
13.5/20 Gault&Millau
Italiaanse
13.5/20 Gault&Millau
Heliport Brasserie
LUIK ( Sart Tilman )
14/20 Gault&Millau
1 Ster
Brasserie, Schaaldieren, Gastronomische
14/20 Gault&Millau
1 Ster

Luik, stad van lekkerbekken en de gastronomie!

In het Luikse stadscentrum en in de verkeersvrije straten eromheen, vindt u heel wat leuke restaurants, cafés, bistro’s en brasserieën. Van goedkope tot chique restaurants, van traditionele of lokale specialiteiten tot meer exotische gerechten. U vindt er altijd wel een leuk restaurant op maat van uw culinaire voorkeur en budget. Le Carré, een doolhof van verkeersvrij straatjes, is het uitgaansmekka van de stad en drukbezocht door studenten. In de wijk Outremeuse vindt u dan weer heel wat geweldige gastronomische restaurants.

De Luikse keuken is een eenvoudige maar erg populaire keuken. Enkele bekende specialiteiten zijn de Luikse stoofpot, de Luikse salade, bouletten met frietjes, witte pudding, gegrilde niertjes, Luikse fricassee,... om nog maar te zwijgen van de heerlijke Hervékaas en de «stron d'poye» (witte kaas met Luikse stroop), de boekweitpannenkoeken of de beroemde Peket (een lokale jenever op basis van bessen die veel wordt gebruikt in Luikse bereidingen).

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Luik tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Luikse restaurants online reserveren!