Beoordelingen van Brasserie Iverans

40 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
40 beoordelingen
datum score
placeholder
Katleen
Beoordeeld op: 13/09/2017
Katleen beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Aan te raden om iets te gaan drinken met kinder...

Vorige week gaan eten. Slaatje met Brie, super lekker! Halverwege zat er een dode spin (mieke langepoot) in mijn slaatje. Ze vroegen of ze iets anders moesten maken, maar ik had geen honger meer. Wel gratis drankje gekregen, maar slaatje WEL moeten betalen!!! Geen goede service vind ik dat! :-(

Jessye
Beoordeeld op: 15/03/2017
Jessye beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename omgeving met lekkere gerechten en...

Aangename omgeving met lekkere gerechten en vlotte bediening. Aanrader!

Valérie
Beoordeeld op: 08/03/2017
Valérie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker en vriendelijk personeel. De...

Altijd lekker en vriendelijk personeel. De broodjes en broodstengels met pesto,... zijn ook altijd lekker en origineel.

Croonen
Beoordeeld op: 04/03/2017
Croonen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Men is er altijd vriendelijk en een goede bedie...

Men is er altijd vriendelijk en een goede bediening, geen lange wachttijden en het eten is kwaliteitsvol en lekker.

Willem
Beoordeeld op: 02/03/2017
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Aangename sfeer, niet te druk. Prima service....

Aangename sfeer, niet te druk. Prima service. De dochter vond de plaatsing van de ronde tafel tegen een paal wel storend, ze moest steeds omheel de paal kijken.

Jules
Beoordeeld op: 24/02/2017
Jules beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename vlotte vriendelijke bediening en...

Aangename vlotte vriendelijke bediening en lekker eten.

Ines
Beoordeeld op: 22/02/2017
Ines beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig, vriendelijke bediening en altijd...

Gezellig, vriendelijke bediening en altijd zeer lekker!

Chris
Beoordeeld op: 10/02/2017
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Veel keuze, lekker eten en prima bediening....

Veel keuze, lekker eten en prima bediening. Meerdere keren geweest en kom zeker terug.

José
Beoordeeld op: 10/02/2017
José beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Stipte, vriendelijke en stijlvolle bediening....

Stipte, vriendelijke en stijlvolle bediening. Lekkere gerechten, ruime keuzes op de kaart, ook veggie. Voldoende ruimte om privacy te tafelen.

HEYLIGHEN A.
Beoordeeld op: 08/02/2017
HEYLIGHEN A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker eten en verfijnde keuken , houden...

heel lekker eten en verfijnde keuken , houden zo !

datum score