Beoordelingen van 't Scenario

4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.2
4 beoordelingen
datum score
Karin
Beoordeeld op: onbekend

Beste brasserie uit de streek

We hebben hier altijd lekker gegeten. De dessertjes zijn vernieuwend en lekker, om U tegen te zeggen. De bediening is altijd héél losjes en héél vriendelijk. De sfeer is er altijd top. Voor ons is het een aanrader!!!!!

Sylvie
Beoordeeld op: onbekend

Nooit meer

Hier kom ik nooit meer terug, nog nooit zulk een slechte service gekregen!

placeholder
Peggy
Beoordeeld op: onbekend

Dit is één van de betere brasserie naar mijn...

Dit is één van de betere brasserie naar mijn mening. vooral qua kaart komen ze verrassend en vernieuwend uit de hoek. Het interieur is gezellig en als je een plaatsje achteraan bemachtigt nog romantisch op de koop toe. Het was voor mij een aangename ervaring wat het eten betreft. Minpuntjes : garnaalkroketjes iets te droog - gelukkig had ik iets anders maar ik ben een proever en proef dus van ieders bordje ;) - en puree was iets teveel gekruid met nootmuskaat maar die heb ik kunnen ruilen voor frietjes die op hun beurt de zaligste, lekkerste frietjes waren die ik ooit al at in een brasserie!!! De tonijnsteak! TOP! Tartaarsausje super! Tuurlijk keer ik tevreden terug ;)

kristel
Beoordeeld op: onbekend

snel voor een snakje of uitgebreid altijd ok...

snel voor een snakje of uitgebreid altijd ok

datum score