Beoordelingen van Ma Passion

349 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
349 beoordelingen
datum score
Marina
Beoordeeld op: 22/07/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader...

lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader. Alles was tip top in orde. Zeker een aanrader

Nikki
Beoordeeld op: 20/07/2019
Nikki beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer goede ontvangst. Alle gerechten waren...

Zeer goede ontvangst. Alle gerechten waren met zorg bereid en telkens werd duidelijk vermeld wat we precies gingen eten. Mooi kader.

Peter
Beoordeeld op: 16/07/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

het was genieten voor onze smaakpapillen....

het was genieten voor onze smaakpapillen.

Alex-Katelijne
Beoordeeld op: 13/07/2019
Alex-Katelijne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was een culinair genot. Ik zou zelfs...

Het eten was een culinair genot. Ik zou zelfs durven zeggen een culinair orgasme. Een echte aanrader.

Koen
Beoordeeld op: 22/06/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top culinair keuken kunstwerkjes op bord Vrien...

Top culinair keuken kunstwerkjes op bord Vriendelijke gastvrouw Klein maar gezellig terras

Dominiek
Beoordeeld op: 16/06/2019
Dominiek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten Vriendelijke bediening Mooi...

Heel lekker eten Vriendelijke bediening Mooi kader Correcte prijs

Christine
Beoordeeld op: 09/06/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verfijnde maaltijd in een aangenaam kader!...

Verfijnde maaltijd in een aangenaam kader! Was een geslaagde kennismaking met dit voor ons onbekend restaurant.

Paul
Beoordeeld op: 04/06/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig restaurant met een goede keuken. Rusti...

Gezellig restaurant met een goede keuken. Rustige sfeer en correcte bediening Ideaal voor zakenlunch.

Els
Beoordeeld op: 03/06/2019

Heel lekker gegeten. Aangename en vriendelijke...

Heel lekker gegeten. Aangename en vriendelijke ontvangst. Rustig en mooi kader. Prijs kwaliteit OK.

datum score