Beoordelingen van Ma Passion

367 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
367 beoordelingen
datum score
Erik
Beoordeeld op: 20/10/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs / kwaliteit : super....

Prijs / kwaliteit : super.

placeholder
luc
Beoordeeld op: 15/10/2019
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

wij kozen voor het menu als lunch. zoals altijd...

wij kozen voor het menu als lunch. zoals altijd heel verzorgde gerechtjes in een smaakvol ingericht restaurant dat was dus weer genieten van het apero tot de koffie en met een extra dessertje voor de 83e verjaardag van ons moeder er bovenop een heel leuke attentie van de chef!

Els
Beoordeeld op: 14/10/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, goede service!...

Lekker eten, goede service!

roger
Beoordeeld op: 11/10/2019
roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was super lekker,de ontvangst schitter...

Het eten was super lekker,de ontvangst schitterend vooral ook de reden waarom we gingen eten bij Ma Passion! Zeker voor herhaling vatbaar.

Marina
Beoordeeld op: 07/10/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles wat we kregen was van topkwaliteit. Van...

Alles wat we kregen was van topkwaliteit. Van de hapjes bij het aperitief tot de hapjes bij de koffie. Vriendelijk onthaal en bediening

John
Beoordeeld op: 06/10/2019
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het eten...

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het eten was heel lekker en mooi, fijn gepresenteerd, Telkens kregen we een uitleg over het gerecht,Dit gebeurde ook vriendelijk en met een glimlach.! Het restaurant is ook gezellig en aangenaam en rustig..Prijs en kwaliteit in orde. Kortom, een aanrader zowel voor het eten als voor de vriendelijkheid.

Dominiek
Beoordeeld op: 05/10/2019
Dominiek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker en verzorgd, zoals steeds...

Lekker en verzorgd, zoals steeds

Yves
Beoordeeld op: 04/10/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super vriendelijk en zeer lekker gegeten.......

Super vriendelijk en zeer lekker gegeten.... mooie bordjes van hapjes tot desserts alles top..

Blomme
Beoordeeld op: 16/09/2019
Blomme beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijk en behulpzaam . kader mooi...

Heel vriendelijk en behulpzaam . kader mooi en smaakvol ingericht !! Eten was ook heel lekker . Kortom niets op aan te merken . We komen zeker terug

Liselotte
Beoordeeld op: 14/09/2019
Liselotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede service, lekker eten en leuk kader...

Goede service, lekker eten en leuk kader

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in