Beoordelingen van Ma Passion

416 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
416 beoordelingen
datum score
Johnny
Beoordeeld op: 07/03/2020
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten is er altijd uiterst lekker, met een...

Het eten is er altijd uiterst lekker, met een heel vriendelijke en discrete bediening in een heel aangenaam kader

Peter
Beoordeeld op: 23/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere, mooie gerechtjes, uitstekende wijnkeuz...

Lekkere, mooie gerechtjes, uitstekende wijnkeuze

placeholder
Kathleen
Beoordeeld op: 22/02/2020
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

hartelijk onthaal, super lekker eten en pracht...

hartelijk onthaal, super lekker eten en prachtige wijnen, heel mooi restaurant

Sylvie
Beoordeeld op: 21/02/2020
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was top...

Het was top

Nadia
Beoordeeld op: 17/02/2020
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten en zeer lekkere aangepaste...

Zeer lekker eten en zeer lekkere aangepaste wijnen en top bediening.

Sylvie
Beoordeeld op: 16/02/2020
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel verfijnd,subliem qua smaken,alles superver...

Heel verfijnd,subliem qua smaken,alles supervers en heel mooi gepresenteerd!Daarnaast heel gezellig zitten en vriendelijke bediening!x

Magalie
Beoordeeld op: 15/02/2020
Magalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik doe op Instagram een foodblog @foodrecenser...

Ik doe op Instagram een foodblog @foodrecenser en Ma Passion past volledig in dit kader. Wij komen vast en zeker terug voor de gezellige sfeer, de professionele bediening, de prachtige presentatie en heerlijke smaakcombinaties. Onze keuze witte wijn chablis 1ier cru was ook een voltreffer die gerust naast een duurdere Meursault of genre Puligny-Montrachet!

Deman
Beoordeeld op: 10/02/2020
Deman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening en super lekker...

Zeer vriendelijke bediening en super lekker gegeten.

Johan
Beoordeeld op: 27/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We zijn (opnieuw) heel tevreden over Ma Passion...

We zijn (opnieuw) heel tevreden over Ma Passion. Zowel het eten, de wijn (!) en de bediening waren perfect. Rustige sfeer, ideaal voor zondagmiddag. Waar blijft die ster ??

Patsy
Beoordeeld op: 20/01/2020

Alles is vlot verlopen. Goede bediening en...

Alles is vlot verlopen. Goede bediening en lekker eten.

datum score