Beoordelingen van Kloosterhoeve

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
50 beoordelingen
datum score
Marianne
Beoordeeld op: 16/03/2020
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

zoals steeds heel lekker gegeten, en zeer vlot...

zoals steeds heel lekker gegeten, en zeer vlot en vriendelijk bediend !

Mathieu
Beoordeeld op: 13/03/2020
Mathieu beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, mooie omgeving, vriendelijk person...

Lekker eten, mooie omgeving, vriendelijk personeel!

Patrick
Beoordeeld op: 09/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Niet echt ontevreden maar bet is daar steeds...

Niet echt ontevreden maar bet is daar steeds heel rumoerig Je kan daar bv. met 2 koppels gaan eten maar veël praten kan je niet tegen elkaar Ook heb ik gelukkig de rekening na gekeken Men rekende ons zaken aan die wij niet hadden gekregen

Steven
Beoordeeld op: 09/03/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Snelle en vriendelijke bediening!...

Snelle en vriendelijke bediening!

cochez
Beoordeeld op: 09/03/2020
cochez beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

lekker eten, vlotte bediening...

lekker eten, vlotte bediening

Andre
Beoordeeld op: 08/03/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekeer eten, vriendelijke bediening, veel parki...

Lekeer eten, vriendelijke bediening, veel parking en gezellig.

Roger
Beoordeeld op: 08/03/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel... Vlotte bediening......

Vriendelijk personeel... Vlotte bediening... Lekker eten... Aangenaam om te zitten... Niet te duur.

Brigitte
Beoordeeld op: 07/03/2020
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

1. De plaats aan het raam met een wijds uitzich...

1. De plaats aan het raam met een wijds uitzicht stellen we erg op prijs. Als de zon schijnt kan het wel erg warm worden en krijg je de zon in je ogen, maar dan kunnen de zonneschermen naar beneden. Het is er ook rustiger. 2. We vinden de soep met de broodjes altijd heel lekker. Het vismenu met talapiafilet en tartaarsaus was ook heel smakelijk, de pommes duchesse iets minder want die was nogal groot en niet helemaal warm vanbinnen. 3. Het taartje met pudding, slagroom en witte chocolade eet mijn man graag, maar ik verkies iets met fruit.toch een mooie afsluiter voor een dagmenu.

Marc
Beoordeeld op: 02/03/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker traditionele keuken, vlotte bediening,...

Lekker traditionele keuken, vlotte bediening, barman kon wel iets vriendelijker maar kwaliteit-prijs was uitstekend

Willem
Beoordeeld op: 02/03/2020
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, klasse...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, klasse zaak !!

datum score