Beoordelingen van Kloosterhoeve

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
50 beoordelingen
datum score
johan
Beoordeeld op: 30/06/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Anderhalf uur wachttijd na bestelling. Mosselen...

Anderhalf uur wachttijd na bestelling. Mosselen klein

Agnes
Beoordeeld op: 14/12/2019
Agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De suggesties waren ok,maar de vol au vent...

De suggesties waren ok,maar de vol au vent en tong in madeirasaus waren echt niet lekker. Weinig tong in een waterige saus. Ook bij het afrekenen met de kaart ben ik onbeleefd te woord gestaan. In het verleden waren we telkens tevreden over ons bezoek. Nu hebben we geen enkele reden om nog terug te komen. Spijtig genoeg hadden we juist nu vrienden uitgenodigd.

Patrick
Beoordeeld op: 09/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Niet echt ontevreden maar bet is daar steeds...

Niet echt ontevreden maar bet is daar steeds heel rumoerig Je kan daar bv. met 2 koppels gaan eten maar veël praten kan je niet tegen elkaar Ook heb ik gelukkig de rekening na gekeken Men rekende ons zaken aan die wij niet hadden gekregen

Marc
Beoordeeld op: 02/03/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker traditionele keuken, vlotte bediening,...

Lekker traditionele keuken, vlotte bediening, barman kon wel iets vriendelijker maar kwaliteit-prijs was uitstekend

Kristine
Beoordeeld op: 08/09/2019
Kristine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Tafeltje was gereageerd, vriendelijke en correc...

Tafeltje was gereageerd, vriendelijke en correcte bediening, lekker gegeten

Gunther
Beoordeeld op: onbekend

Gaan eten om voor het 60 jaar huwelijksfeest...

Gaan eten om voor het 60 jaar huwelijksfeest van Pepe en Poldine. Lekker gegeten in een lange tafel in de 'serre'. Het eten was lekker en voldoende. De sfeer was er iets minder gezellig, door de lange tafel. Ook niet echt warm bij het begin.

Van der auwera
Beoordeeld op: 19/01/2020
Van der auwera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

alles was super lekker en vriendelijke bedingin...

alles was super lekker en vriendelijke bedinging

Eric
Beoordeeld op: 02/12/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een snelle en correcte bediening. Mooie locatie...

Een snelle en correcte bediening. Mooie locatie.

Marcel V.
Beoordeeld op: 24/04/2019
Marcel V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was goed...

Het eten was goed

Marc
Beoordeeld op: 26/01/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede en vlotte bediening maar vooral vlugge...

goede en vlotte bediening maar vooral vlugge bediening (we waren eigenlijk de eersten van de avond en voor de toevloed) en de zeer goede kwaliteit van het gerecht met de coquilles.

datum score