Beoordelingen van De Rode Kreeft

3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
3 beoordelingen
datum score
placeholder
Angélique
Beoordeeld op: onbekend

excellent..un régal!!!!!!...

excellent..un régal!!!!!!

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Voor het tweede jaar op rij vierden wij onze...

Voor het tweede jaar op rij vierden wij onze huwelijksverjaardag in dit restaurant. Ditmaal opteerden we voor de zeevruchtenschotel en die was ronduit schitterend. Eerst een halve warme kreeft per persoon en dan oesters, krab, uiterst lekkere mosselen en een hele reeks andere delicatessen, alles supervers. Zeer lekkere koude sausjes ook. Het was er erg druk, maar toch was de bediening dit jaar een stuk professioneler dan een jaar geleden en werd de wijn tijdig bijgegoten. Voor ons blijft dit, ondanks de vrij eenvoudige inrichting, een adres voor speciale gelegenheden. Doe trouwens bij de hierboven aangegeven prijsindicatie maar om en nabij de 15€ per persoon bij !!!

Roger
Beoordeeld op: onbekend

Een schitterend adres voor oesters en kreeft....

Een schitterend adres voor oesters en kreeft. Bij ons laatste bezoek aten wij er een bijzonder lekkere kreeft thermidor. Ondanks de, gezien de aard van de aangeboden producten, duurdere prijsklasse moet men er geen "chichi" verwachten. De bediening is vlot en informeel, maar toen het echt druk werd konden de twee mensen in de zaal niet meer volgen en diende iedereen zijn eigen wijn in te schenken (aan de tafel van zes naast ons zagen we iemand opstaan en de ronde van de tafel doen met de fles wijn!!) Het gaat er ook zeer snel, ze kunnen makkelijk een tafel twee keer bezetten op een avond. Dus gewoon een adres voor liefhebbers van uitstekende kreeft die niet tuk zijn op decorum.

datum score