Beoordelingen van Pastorale

736 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
736 beoordelingen
datum score
Liesbeth
Beoordeeld op: 17/08/2018
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk onthaal, zeer fijne gerechten,...

Vriendelijk onthaal, zeer fijne gerechten, vriendelijke bediening, leuke verrassing en verwenning voor mijn verjaardag.

placeholder
Wilfried
Beoordeeld op: 17/08/2018
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Dit was de eerste maal dat wij een bezoek brach...

Dit was de eerste maal dat wij een bezoek brachten aan jullie restaurant. Wij hebben heel lekker gegeten. Elk hap was een smaakbom. Super! Voor ons persoonlijk werden de wijnen te koud geserveerd.

nadine
Beoordeeld op: 16/08/2018
nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Een ware beleving, vriendelijke en professionel...

Een ware beleving, vriendelijke en professionele bediening, prachtige omgeving, pure genot. Zeer tevreden!

paul
Beoordeeld op: 16/08/2018
paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het volledige pakket: service,keuken en omgevin...

Het volledige pakket: service,keuken en omgeving waren prima klasse.

Ilse
Beoordeeld op: 16/08/2018
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zowel de service als het eten zijn voortreffeli...

Zowel de service als het eten zijn voortreffelijk. Het mooie kader en ongedwongen sfeer is heel leuk en aangenaam. Het flora menu vind ik persoonlijk een topper. Je proeft het al met de proevertjes dat er ongelooflijk veel smaak zit in enkel de groenten waardoor ik voor de flora ben gegaan en geen seconde spijt van gehad. Gewoonweg zalig! Doe zo voort want wij komen zeker terug!

dirk
Beoordeeld op: 21/07/2018
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

een Hemelse ervaring in alle opzichten: locatie...

een Hemelse ervaring in alle opzichten: locatie, personeel en overheerlijke wijnen en gerechten

Ann H.
Beoordeeld op: 16/07/2018
Ann H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was buitengewoon lekker, zeker voor herhali...

Het was buitengewoon lekker, zeker voor herhaling!

Joske C.
Beoordeeld op: 16/07/2018
Joske C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer lekker gegeten , fijne keuken , een parelt...

zeer lekker gegeten , fijne keuken , een pareltje , zijn sterren meer dan waard ! professionele vriendelijke bediening , mooi onderhouden tuin , een grote aanrader .

Peggy V.
Beoordeeld op: 16/07/2018
Peggy V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige omkadering, uitmuntende ontvangst,...

Prachtige omkadering, uitmuntende ontvangst, heerlijke gerechten en TOP bediening. Wat wil je nog meer, aja, en aan betaalbare prijzen voor een dergelijke combinatie!!!

Jipson M.
Beoordeeld op: 16/07/2018
Jipson M. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Omgeving, service en eten waren echt uitzonderl...

Omgeving, service en eten waren echt uitzonderlijk. Dank u . We komen zeker en vast terug !

datum score