Beoordelingen van Pastorale

606 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
606 beoordelingen
datum score
placeholder
Jamina
Datum restaurantbezoek: 23/05/2018
Jamina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super gegeten, leuke bediening, zoals het moet,...

Super gegeten, leuke bediening, zoals het moet, Zeker voor herhaling vatbaar, dus we komen nog terug.

Sanne L.
Datum restaurantbezoek: 22/05/2018
Sanne L. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Service Licht & lekker (Aqua menu)...

Service Licht & lekker (Aqua menu)

Chris M.
Datum restaurantbezoek: 22/05/2018
Chris M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

we zijn zeer vriendelijk ontvangen geweest...

we zijn zeer vriendelijk ontvangen geweest op 22 mei. En we hebben een aangename middag en namiddag beleefd buite n op het zonnige terras. Het eten was zeer lekker en de hapjes ongelooflijk speciaal kunstwerkjes als het ware. We komen zeker terug. Chris en Walter Madereel Maes

Jessica
Datum restaurantbezoek: 19/05/2018
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

was een super top avond, heerlijk 7 gangendinne...

was een super top avond, heerlijk 7 gangendinner. Dessert was iets minder geïnspireerd maar we hebben zeker genoten van heerlijke avond

Tim
Datum restaurantbezoek: 19/05/2018
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was erg lekker en kwam met perfecte...

Het eten was erg lekker en kwam met perfecte tussenpozen. De mensen die de gerechten serveerden gaven een deskundige uitleg en waren zeer vriendelijk.

Sagar M.
Datum restaurantbezoek: 18/05/2018
Sagar M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

I thought the food was absolutely fabulous,...

I thought the food was absolutely fabulous, as was the service! The whole team web above and beyond for us! We loved it and would very much go again. Cant wait for the next time!!!

Gaston V.
Datum restaurantbezoek: 18/05/2018
Gaston V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verrassend...

Verrassend

Inge D.
Datum restaurantbezoek: 16/05/2018
Inge D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een heerlijke beleving. Zowel het eten...

Het was een heerlijke beleving. Zowel het eten als de bediening als het interieur waren top! Een echte aanrader!

Nick P.
Datum restaurantbezoek: 16/05/2018
Nick P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten we hebben genoten van de...

Zeer lekker gegeten we hebben genoten van de gehele biotoop met de aangepaste wijnen welke stuk voor stuk goed tot uitstekend bij de gerechten pasten. Vlotte en heel vriendelijke bediening je merkt dat deze mensen gepassioneerd zijn door hun vak en dat stralen ze ook uit. Alsook de zaal is mooi ingericht. Een mooi geheel. Kortom een geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar! Doe zo verder!!

Karin
Datum restaurantbezoek: 16/05/2018
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten, goed gelachen, leuke sfeer,...

Lekker gegeten, goed gelachen, leuke sfeer, personeel met gevoel voor humor maar erg professioneel en genoten van het kunstig design kader. Proficiat!

datum score