Beoordelingen van Pastorale

1477 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1477 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 16/11/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Het tussengerecht de heilbot was over gaar...

Het tussengerecht de heilbot was over gaar en de saus was veel te zout en te pikant Het hoofdgerecht was zeer ondermaats voor een twee Sterren restaurant! Wij waren teleurgesteld, aangezien wij jongstleden in de Cel Gris zijn gaan lunchen daar waren wij aangenaam verrast van de hoge en smaakvolle gerechten die wij kregen voorgeschoteld! En dit voor een 1 Sterren restaurant! Mvg Een teleurgestelde klant

Bruno
Beoordeeld op: 16/11/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

In de eerste plaats was het eten verrukkelijk....

In de eerste plaats was het eten verrukkelijk. Veel verschillende en aparte smaken, en niet samengeklutst zodat je de eigenheid van de producten kunt herkennen en proeven. Verder een perfecte service, lieve en vlotte bediening. Samen maakt dit dus een gezellig etentje waar we dus ten volle van genoten hebben. Zijn prijs waard!

Steven
Beoordeeld op: 16/11/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gerechten op zeer hoog niveau, personeel heel...

Gerechten op zeer hoog niveau, personeel heel behulpzaam en professioneel.

Kris
Beoordeeld op: 16/11/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top bediening en superlekker eten....

Top bediening en superlekker eten.

guy
Beoordeeld op: 16/11/2019
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vlot _ ongelooflijk smaakvol _ correct _ attent...

Vlot _ ongelooflijk smaakvol _ correct _ attentvol

joel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 16/11/2019
joel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekkere hapje bij apero die getuigden van veel...

Lekkere hapje bij apero die getuigden van veel inventiviteit. De voorgerechten waren simpelweg lekker. Het hoofdgerecht daarentegen was echt ondermaats voor een tweesterrenrestaurant. Het vlees bestond uit stukken buikspek die bijna uitsluitend uit vet bestonden. Het geheel dat oosters getint was, was bovendien extreem zout. Het dessert ( rijstpap, chocomousse, mandarijn ) was eerder vlak van smaak en getuigde van weinig inspiratie en diepgang. De zoetigheden bij de koffie waren wel zeer lekker en bijzonder.De hoge verwachtingen die we hadden werden in het geheel niet ingelost omdat het hoofdgerecht en dessert werkelijk teleurstellend waren voor een tweesterrenrestaurant.

Jean Pierre
Beoordeeld op: 15/11/2019
Jean Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Alle gerechten waren heel lekker en top bedieni...

Alle gerechten waren heel lekker en top bediening.

Oleg
Beoordeeld op: 15/11/2019
Oleg beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was gezellig en zeer lekker eten Een avond...

Het was gezellig en zeer lekker eten Een avond om niet te vergeten! Bedankt !!!!

Johan
Beoordeeld op: 14/11/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Prima service, zeer lekkere en fijne gerechten,...

Prima service, zeer lekkere en fijne gerechten, aangevuld met fantastische wijnen. Top Resto!

Marnic
Beoordeeld op: 14/11/2019
Marnic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was smakeloos, slechts één wijn uit...

Het eten was smakeloos, slechts één wijn uit de Sancerre op de wijnkaart en die dan ook nog niet meer voorradig was. Een Saint-Julien voor het hoofdgerecht, maar was ook niet meer voorradig en een nogal hautaine bediening. Echt geen twee sterren waardig !!

datum score