Beoordelingen van Pastorale

996 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
996 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 15/01/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een lust voor oog en smaakpapillen....

Het was een lust voor oog en smaakpapillen. De bediening hyperaandachtig en vriendelijk. De inrichting van het restaurant top.

Daisy
Beoordeeld op: 13/01/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

gemoedelijke sfeer, professionele maar niet...

gemoedelijke sfeer, professionele maar niet stijve bediening, verrassende proevertjes en heerlijke menu

Patrick V.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Patrick V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Geweldige sfeer, geweldige bediening en vooral...

Geweldige sfeer, geweldige bediening en vooral superlekker eten.

Peggy
Beoordeeld op: 12/01/2019
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben echt genoten van elk gerecht. Elk...

We hebben echt genoten van elk gerecht. Elk gerecht was totaal anders en zo veel heerlijke smaken en de borden waren als schilderijen, zo mooi opgediend. Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met de groenten van het seizoen en daarom voor ons een reden om nog eens terug te keren in een andere periode. De inrichting is mooi en warm. Ook de bediening was relaxed en gaf ons een welkom gevoel. Dus wij komen graag terug.

Jan D.
Beoordeeld op: 11/01/2019
Jan D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

de ontvangst de entourage en het eten was...

de ontvangst de entourage en het eten was perfect het personeel professioneel en attentvol

Isabelle M.
Beoordeeld op: 10/01/2019

Heel vriendelijke bediening, premium setting...

Heel vriendelijke bediening, premium setting maar geen "stijve" atmosfeer,

Filip T.
Beoordeeld op: 10/01/2019
Filip T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

aangename ontspannen ontvangst. fantastisch...

aangename ontspannen ontvangst. fantastisch lekker eten. vlotte spontane bediening. komen zeker nog terug.

placeholder
Jo
Beoordeeld op: 24/12/2018
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Terrecht 2 sterren...wat ons betreft zelfs...

Terrecht 2 sterren...wat ons betreft zelfs 3 waard. Zowel entourage als presentatie als originaliteit staan hieer op hoogste niveau.

Jan J.
Beoordeeld op: 23/12/2018
Jan J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gang per gang werden we aangenaam verrast!...

Gang per gang werden we aangenaam verrast! Vakkundige uitleg van de gerechten. Eminent!

Raymond B.
Beoordeeld op: 20/12/2018
Raymond B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De service door het personeel en de tafel is...

De service door het personeel en de tafel is uitstekend. De smaken zijn zeer talrijk.

datum score