Beoordelingen van Pastorale

2745 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.5
2745 beoordelingen
datum score
Danielle
Beoordeeld op: 01/12/2022
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Superlekker, creatief en origineel, heel vriend...

Superlekker, creatief en origineel, heel vriendelijke ontvangst en tip top begeleiding. Wat kan je meer willen?

Dimitri
Beoordeeld op: 01/12/2022
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top omgeving, top eten, top sfeer, top personee...

Top omgeving, top eten, top sfeer, top personeel !

Luc
Beoordeeld op: 01/12/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Één streling voor tong en oog. In een prachtig...

Één streling voor tong en oog. In een prachtig kader en heel vriendelijk personeel.

Rob
Beoordeeld op: 01/12/2022
Rob beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wauw wat was dat ... een SUPER ervaring !!!...

Wauw wat was dat ... een SUPER ervaring !!! De gerechten waren allemaal prachtige kunstwerkjes en bovenal super veel smaakbommetjes ! De bediening was excellent, we werden echt in de watten gelegd. Superblij dat ik hier mijn verjaardag kon vieren.

Herwig
Beoordeeld op: 01/12/2022
Herwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Deze ervaring was Hemels...

Deze ervaring was Hemels

Rony
Beoordeeld op: 28/11/2022
Rony beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prettige ontvangst. Aan tafel, was er een...

Prettige ontvangst. Aan tafel, was er een correcte bediening. Eten was erg lekker. Kortom, een geslaagd restaurant bezoek. Alleen spijtig dat het restaurant op het einde van het jaar ophoud met bestaan.

Cees
Beoordeeld op: 28/11/2022
Cees beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij hebben intens genoten!!...

Wij hebben intens genoten!!

Estelle
Beoordeeld op: 27/11/2022
Estelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent food and service I found the settings...

Excellent food and service I found the settings not so cozy (table too large and lights too bright)

Jolanda
Beoordeeld op: 27/11/2022
Jolanda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was een totaalbelevenis. Van de artistiek...

Het was een totaalbelevenis. Van de artistiek geserveerde creatieve amuses tot aan de even bijzondere friandises. Genoten van de verfijnde vegetarische reis, vergezeld door zorgvuldig gekozen wijnen. Wijn-spijs-combinaties geserveerd door een klasse equipe, met een geheel eigen - op dit niveau zelden vertoonde - persoonlijke, uitnodigende stijl. Zelfs boter en brood werd bijna theater zonder ook maar een moment gekunsteld te worden. De niet-alcoholische dranken verdienen een aparte vermelding door originaliteit; de wijn werd geen moment gemist. Pastorale zal ons volgend jaar ontvallen. We zullen haar missen, maar zijn tegelijkertijd heel benieuwd naar het nieuwe avontuur van Bart en zijn team.

Hedwig V.
Beoordeeld op: 26/11/2022
Hedwig V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

goede service en leker eten...

goede service en leker eten

datum score