Beoordelingen van Pastorale

228 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
228 beoordelingen
datum score
dimitriparmentier
dimitribeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

3 gerechten a la carte genomen, eerlijke smake...

3 gerechten a la carte genomen, eerlijke smaken, goede porties , echt eten !!! bij vorige bezoeken de 6 gerechten steeds genomen, maar eigenlijk enkel proeverij en niet echt genieten van een vol bord, dus nu a la carte en dat was een positieve ervaring.

DonnaHovsepian
Donnabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Bien mangé. Ils nous ont servi en Français....

Bien mangé. Ils nous ont servi en Français. Merci pour ce soirée !

Marie alineGallo
Marie alinebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Agréable moment...

Agréable moment

placeholder
AnnServranckx
Annbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Vloeiende service, kunstig en rusrgevend kader...

Vloeiende service, kunstig en rusrgevend kader en een verassende smakenexcursie

André T.Thaels
André T.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Ondanks dat het een klasserestaurant is heerst...

Ondanks dat het een klasserestaurant is heerst er een gezellige ontspannen sfeer. De vriendelijke bediening draagt hier ook toe bij. Smaken van zowel eten als de wijn zijn uitstekend. Voor herhaling vatbaar

DianeVan Looy
Dianebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 23/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Heel lekker gegeten en super bediening...

Heel lekker gegeten en super bediening

RitaVan den Broeck
Ritabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 23/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Heel lekker , zeer vriendelijke bediening ....

Heel lekker , zeer vriendelijke bediening . Alleen hebben we zelf achter de rode wijn moeten vragen .( aangepaste wijnen ) minpuntje .

[anonymous]Douxfils
[anonymous]beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 23/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Moment tout simplement magique. Établissement,b...

Moment tout simplement magique. Établissement,beauté des plats et mise en valeur des saveurs,choix des vins ainsi que le personnel tout est irréprochable.Merci pour cet agréable moment

placeholder
NathalieBerg
Nathaliebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays Edition étoilée

Très bonne nourriture. Agréable terrasse. Servi...

Très bonne nourriture. Agréable terrasse. Service soigné bien que beaucoup de membres de personnel qui "courrent" dans tous les sens, c'est assez "fatiguant" dans un lieu si paisible. Dommage qu'on ait dû attendre longtemps entre l'entrée et la plat. (Ils avaient en outre oublié mon "tussenregecht" pour ensuite le facturer deux fois au lieu d'une). Assez étonnant pour un restaurant de ce niveau...

MehdiMathlouthi
Mehdibeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/06/2017

Heerlijke combinaties waarbij je toch nog steed...

Heerlijke combinaties waarbij je toch nog steeds duidelijk de oorsprong kan terugvinden. Semi-klassiek zonder te vervelen met correct team dat naarmate de avond vorderde ook open kwam. Minimale minpuntje, was niet storend voor ons, integendeel maar voor mijn schoonmoeder (wat ouder) duurde het iets te lang. Om 19,30u binnengekomen en om middernacht ons laatste dessert gekregen. Maar echt een aangename ervaring waar we graag voor terugkomen. Hartelijk dank voor het extraatje voor mijn echtgenote. Top!

datum score