Beoordelingen van Pastorale

270 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
9.0
270 beoordelingen
datum score
sergevan camp
sergebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/08/2017

Kwalitatieve en steeds verrassende keuken....

Kwalitatieve en steeds verrassende keuken. Piekfijne service. Enkel het wijnconcept/systeem van wijnen per glas aan tafel is niet echt geslaagd. Zou eerder opteren voor minder keuze aan wijnen per glas ....

Jean V.Vanlier
Jean V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/08/2017

Si je puis me permettre, notre expérience fut...

Si je puis me permettre, notre expérience fut une réelle découverte de saveurs multiples dans une même assiette, ce est rare. Généralement, une saveur domine, ici, au fur et à mesure des bouchées, les goûts différents étaient bien perceptibles. Bravo a la cuisine et au service. Une mention spéciale pour le sommelier qui se réjouis de vous faire plaisir et est intarissable dans les explications de son domaine. Encore bravo à tous. Jean Vanlier à Ganshoren

RobertHerremans
Robertbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/08/2017

Om de hoger vermelde redenen. Minpuntjes zijn...

Om de hoger vermelde redenen. Minpuntjes zijn de akoestiek en dat de tafels te dicht bij elkaar staan of de gasten niet beter verspreid worden over de beschikbare tafels.

JulieDe Louker
Juliebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/08/2017

Zeer lekker eten. Mooi rustig kader. Goede...

Zeer lekker eten. Mooi rustig kader. Goede bediening

Sandravan den berg
Sandrabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/08/2017

ik vond het heel gezellig mooi interieur en...

ik vond het heel gezellig mooi interieur en vooral ook heel goede service

PeterNeirynck
Peterbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/08/2017

Als jarenlange trouwe klant moet ik zeggen...

Als jarenlange trouwe klant moet ik zeggen : deze keer kwaliteit van de gerechten super slap : - Fingerenfood : geen ballen en smakeloos. - "visgerechtjes" verzopen in azijn en maatjes en baars kwasie onvindbaar. - vlees taai en smakeloos ( hoe kan je ree en eend verknoeien ? ) Ramp over hele lijn. Onbegrijpelijk. Gelukkig sommelier nog op niveau. Herpakken zou ik zeggen

Louis M.
Louis M.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/08/2017

Gewoon zalig A la carte gegeten ....

Gewoon zalig A la carte gegeten .

Natacha G.Gillain
Natacha G.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/08/2017

Een fantastische, once of a lifetime, gastronom...

Een fantastische, once of a lifetime, gastronomische belevenis. Elk gerechtje van a tot z is een ervaring.

HerwigGhys
Herwigbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/08/2017

Unieke gastronomische hoogstandjes met groenten...

Unieke gastronomische hoogstandjes met groenten uit eigen biotoop. Creatieve keuken die zichzelf volledig vernieuwd heeft. Het interieur is kunstzinnig gerenoveerd en ondersteunt de hemels aardse gerechten die uit de keuken komen. Professionele bediening die bescheiden aanwezig blijft.

datum score