Beoordelingen van Pastorale

1994 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
1994 beoordelingen
datum score
Vanessa
Beoordeeld op: 20/10/2020
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer leuke service, heel lekker gegeten. Allema...

Zeer leuke service, heel lekker gegeten. Allemaal kunstwerkjes. Dank jullie wel

Stijn
Beoordeeld op: 20/10/2020
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Fantastisch lekker eten, leuke en ontspannen...

Fantastisch lekker eten, leuke en ontspannen sfeer in een modern ingerichte omgeving. Zowel de bediening als de gerechten waren top!

Diddens
Beoordeeld op: 19/10/2020

Een restaurant met een "twist" gelijk de zeggen...

Een restaurant met een "twist" gelijk de zeggen : héél origineel en lekker met zéér lekkere wijnen !!! Wij hadden een "biotoop" menu met aangepaste wijnen ! In het restaurant hadden we gevraagd om de lijst van de aangepaste wijnen die we geserveerd kregen bij het menu te mogen ontvangen. Dat werd ons toegezegd, door een zéér vriendelijke bediening, tijdens het diner. Totnogtoe hebben we dat nog niet ontvangen ! In de hoop dat ons dat nog doorgestuurd wordt, tot een volgende keer !!! Paul en Lydie Van de Casteele - Diddens

ISI
Beoordeeld op: 18/10/2020
ISI beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Une équipe aux petits soins et totalement adora...

Une équipe aux petits soins et totalement adorable.

PATRICIA
Beoordeeld op: 18/10/2020
PATRICIA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gisteravond met z'n twee gaan eten in Pastoral...

Gisteravond met z'n twee gaan eten in Pastorale ** In Reet. Niet genoeg woorden om deze ervaring te beschrijven. Mixen van smaken kleuren en textuur in oogstrelende presentaties. Aangepaste topwijnen uit Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk. Super personeel dat zich op een vriendelijke manier met de gasten bezig houdt. Zelfs enkele persoonlijke gesprekjes wat maakt dat ik me thuis voelde in deze tempel van culinaire klasse. Mooie glazen en ander tafelgerei. 1 gerecht werd zelfs op een paddestoel gepresenteerd.

Eric
Beoordeeld op: 18/10/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het was al enige tijd geleden. Leuk om deze...

Het was al enige tijd geleden. Leuk om deze culinaire ervaring te mogen beleven. Top. Alsook de bediening, sfeer, ...gezelschap.

Paul
Beoordeeld op: 18/10/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Opgesloten raken op de toiletten van een 2...

Opgesloten raken op de toiletten van een 2 sterren restaurant en dan de schuld ervan toegewezen krijgen door het personeel is niet zo fijn

Jan
Beoordeeld op: 17/10/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een bijzonder aangename ervaring. De...

Het was een bijzonder aangename ervaring. De gerechten waren extreem lekker en gedurfd maar ook een streling voor het oog, een hogere vorm van kunst. Zeer chique etablissement maar toch een ongedwongen familiale sfeer waar plaats was voor humor. Een aanrader voor iedereen en zeker zijn geld waard.

Karin
Beoordeeld op: 17/10/2020
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Origineel, supervers en verrassend. Perfecte...

Origineel, supervers en verrassend. Perfecte service, vriendelijkheid is top. Geweldige ervaring

Harry
Beoordeeld op: 17/10/2020
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Champignons Leaque nivo. Na vele restaurants...

Champignons Leaque nivo. Na vele restaurants over de hele werelds kan eten nog altijd verrassen. We will be back

datum score