Beoordelingen van Pastorale

1998 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
1998 beoordelingen
datum score
Ria
Beoordeeld op: 10/05/2021
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was echt weer genieten van de heerlijk...

Het was echt weer genieten van de heerlijk verfijnde gerechten, met deskundige uitleg van de vriendelijke bediening.

Franky
Beoordeeld op: 10/05/2021
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastische beleving as usual...

Fantastische beleving as usual

placeholder
Jo
Beoordeeld op: 10/05/2021
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Na meer dan een half jaar eindelijk weer eens...

Na meer dan een half jaar eindelijk weer eens op restaurant. En wat een topervaring was dat! Originele opening met seizoensproducten en een verzorgd viergangenmenu aangevuld met de signature meivis. Zijn sterren waard.

Johan
Beoordeeld op: 10/05/2021
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fantastisch gegeten op deze Moederdag ! Profici...

Fantastisch gegeten op deze Moederdag ! Proficiat aan het hele team.

Vanessa
Beoordeeld op: 20/10/2020
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer leuke service, heel lekker gegeten. Allema...

Zeer leuke service, heel lekker gegeten. Allemaal kunstwerkjes. Dank jullie wel

Stijn
Beoordeeld op: 20/10/2020
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Fantastisch lekker eten, leuke en ontspannen...

Fantastisch lekker eten, leuke en ontspannen sfeer in een modern ingerichte omgeving. Zowel de bediening als de gerechten waren top!

Diddens
Beoordeeld op: 19/10/2020

Een restaurant met een "twist" gelijk de zeggen...

Een restaurant met een "twist" gelijk de zeggen : héél origineel en lekker met zéér lekkere wijnen !!! Wij hadden een "biotoop" menu met aangepaste wijnen ! In het restaurant hadden we gevraagd om de lijst van de aangepaste wijnen die we geserveerd kregen bij het menu te mogen ontvangen. Dat werd ons toegezegd, door een zéér vriendelijke bediening, tijdens het diner. Totnogtoe hebben we dat nog niet ontvangen ! In de hoop dat ons dat nog doorgestuurd wordt, tot een volgende keer !!! Paul en Lydie Van de Casteele - Diddens

ISI
Beoordeeld op: 18/10/2020
ISI beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Une équipe aux petits soins et totalement adora...

Une équipe aux petits soins et totalement adorable.

PATRICIA
Beoordeeld op: 18/10/2020
PATRICIA beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gisteravond met z'n twee gaan eten in Pastoral...

Gisteravond met z'n twee gaan eten in Pastorale ** In Reet. Niet genoeg woorden om deze ervaring te beschrijven. Mixen van smaken kleuren en textuur in oogstrelende presentaties. Aangepaste topwijnen uit Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk. Super personeel dat zich op een vriendelijke manier met de gasten bezig houdt. Zelfs enkele persoonlijke gesprekjes wat maakt dat ik me thuis voelde in deze tempel van culinaire klasse. Mooie glazen en ander tafelgerei. 1 gerecht werd zelfs op een paddestoel gepresenteerd.

Eric
Beoordeeld op: 18/10/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het was al enige tijd geleden. Leuk om deze...

Het was al enige tijd geleden. Leuk om deze culinaire ervaring te mogen beleven. Top. Alsook de bediening, sfeer, ...gezelschap.

datum score