Beoordelingen van Pastorale

509 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
509 beoordelingen
datum score
Willy S.
Datum restaurantbezoek: 21/02/2018
Willy S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De presentatie, kwaliteit en de fijnheid van...

De presentatie, kwaliteit en de fijnheid van het eten, de vlotte en vriendelijke bediening ( geen stijf gedoe ! ) . Geen enkel minpunt, maw een aanrader op hoog niveau.

Philippe L.
Datum restaurantbezoek: 21/02/2018
Philippe L. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfecte en attente service, gangen allen mooi...

Perfecte en attente service, gangen allen mooi gepresenteerd en zeer smakelijk, prima op tijd. Een dikke pluim voor het alcoholvrij aperitief !

placeholder
christine
Datum restaurantbezoek: 20/02/2018
christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het was voor ons een unieke ervaring, zowel...

Het was voor ons een unieke ervaring, zowel de persoonlijke en vriendelijke service, als de productkennis, de presentatie, de aangename verrassing voor de amuses en de versnaperingen bij de koffie. Alles zeer origineel en stijlvol gepresenteerd. Een restaurant dat je zeker op je bucketlist moet zetten. Misschien een klein minpuntje, wij vonden het er een beetje aan de frisse kant.

Carlos
Datum restaurantbezoek: 17/02/2018
Carlos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende kwaliteit, prima service; Wel hoger...

Uitstekende kwaliteit, prima service; Wel hogere prijsklasse.

Luc
Datum restaurantbezoek: 17/02/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een avondvullend, culinair avontuur, die je...

Een avondvullend, culinair avontuur, die je doet beseffen dat eten en eten twee totaal verschillende zaken kunnen zijn.... Hier moet je zelfs het prijskaartje als deel van de belevenis beschouwen, anders is het gegarandeerd nefast voor de feestvreugde. Voor ons telkens weer een aangename verrassing.

Anny M.
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
Anny M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles is er perfect in orde ....

Alles is er perfect in orde .

Jan D.
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
Jan D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer uitgebalanceerd gegeten! Echt een genot...

Zeer uitgebalanceerd gegeten! Echt een genot in de mond.

Machteld
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
Machteld beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer mooie originele presentatie van pure smake...

zeer mooie originele presentatie van pure smaken in een prachtig kader

Johan L.
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
Johan L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was tiptop in orde. Zoveel smaken in...

Alles was tiptop in orde. Zoveel smaken in al de gerechten. Enorm vriendelijk personeel. Mooi pand dat smaakvol is ingericht. Dikke proficiat.

Guido V.
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
Guido V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Erg lekker. Verassende gerechten. Goede bedieni...

Erg lekker. Verassende gerechten. Goede bediening. Mooi kader. Vervanggerecht voor iemand die iets niet lust. Veel groenten. Een aanrader.

datum score