Beoordelingen van Pastorale

2274 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
2274 beoordelingen
datum score
Guido
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: We’re Smart CERA Najaarsactie 2021 (€52)
Beoordeeld op: 20/10/2021
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Omdat wij daar heel goed gegeten hebben.Het...

Omdat wij daar heel goed gegeten hebben.Het was heel speciaals.Het was voor ons ook de eerste keer dat wij daar kwamen en zoon groenten-menu gingen eten.Ik ben er gaan eten met mijn echtgenote en vrienden.Ze vonden het allemaal zeer lekker.

Peter
Beoordeeld op: 17/10/2021

We zijn helaas niet zelf gekomen maar onze...

We zijn helaas niet zelf gekomen maar onze vrienden zijn vol lof over jullie voortreffelijke gerechten met zoveel diverse geraffineerde smaken. Ook de gesprekken met jullie samenwerkers gaven er een 4de dimentie aan. Dank u

Tania
Beoordeeld op: 17/10/2021
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Niet alleen het eten was voortreffelijk. Pure...

Niet alleen het eten was voortreffelijk. Pure kunst. De keuze van aangepaste wijnen was mooi opgebouwd. De bediening was uiterst professioneel in een gemoedelijke sfeer. Wij komen graag terug!

jef
Beoordeeld op: 17/10/2021
jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer aangename bediening, perfectie! Eten was...

Zeer aangename bediening, perfectie! Eten was fenomenaal (en we zijn toch al wel wat gewend

Daisy
Beoordeeld op: 16/10/2021
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Heerlijk eten, fijne bediening, ontspannen...

Heerlijk eten, fijne bediening, ontspannen sfeer. Ook al ging er iets fout, het werd zeer klantvriendelijk rechtgezet. we hebben genoten!

Rose - Matie
Beoordeeld op: 15/10/2021
Rose - Matie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was "TOP" lekker eten, verzorgde presentati...

Het was "TOP" lekker eten, verzorgde presentatie, en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

Marnix
Beoordeeld op: 15/10/2021
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij waren zeer aangenaam verrast door het ganse...

Wij waren zeer aangenaam verrast door het ganse menu naar zijn presentatie, zijn kwaliteit, de bediening en de omgeving. Fijn weekeinde.

Christel
Beoordeeld op: 15/10/2021
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Goede, vriendelijke bediening Verrassende smake...

Goede, vriendelijke bediening Verrassende smaken - juweeltjes op het bord Heerlijke bijpassende wijnen

Willy
Beoordeeld op: 15/10/2021
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Opnieuw prachtige combinatie van smaken en...

Opnieuw prachtige combinatie van smaken en producten die dan ook nog eens wondermooi gepresenteerd werden. Lekkere aangepaste wijnen en uiterst vriendelijke en tegelijkertijd professionele bediening.

Walter
Beoordeeld op: 15/10/2021
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch om eens speciale bereidingen te...

Fantastisch om eens speciale bereidingen te proeven die je thuis niet zelf kan klaarmaken. Unieke ervaring in rustig kader met op en top ervaren personeel.

datum score