Beoordelingen van Pastorale

1614 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1614 beoordelingen
datum score
Viviane
Beoordeeld op: 17/02/2020
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi interieur, goede bediening, zeer lekker...

Mooi interieur, goede bediening, zeer lekker en smaakvol gepresenteerd

Patrick
Beoordeeld op: 16/02/2020

Een onverwachts menu en superlekkere desserts...

Een onverwachts menu en superlekkere desserts

Theo
Beoordeeld op: 16/02/2020
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Exquise keuken...

Exquise keuken

Danielle
Beoordeeld op: 16/02/2020
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Van het begin tot het einde tot in de puntjes...

Van het begin tot het einde tot in de puntjes verzorgd , eten was top.

Willy
Beoordeeld op: 15/02/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

sorry, ik tikte verkeerd. Wij, mijn vrouw en...

sorry, ik tikte verkeerd. Wij, mijn vrouw en ik waren uiterst tevreden over ons Valentijn-feestmaal ! Dank u wel. Ook proficiat aan het vriendelijk en bekwaam personeel. ! Tot ziens . Willy Lenaerts.

Jan
Beoordeeld op: 15/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekend! Ook de aangepaste wijnen waren...

Uitstekend! Ook de aangepaste wijnen waren zeer lekker.

Dirk
Beoordeeld op: 15/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Uitstekend eten. Lekkere wijnen. Goede en...

Uitstekend eten. Lekkere wijnen. Goede en vriendelijke bediening. Mooi en klassevol interieur. Niet goedkoop maar zijn geld meer dan waard

Lieve
Beoordeeld op: 15/02/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prachtige setting, heerlijke gerechten. Eigenli...

Prachtige setting, heerlijke gerechten. Eigenlijk was ik nog het meeste fan van de fingerfood, maar uiteraard was het eigenlijke menu ook fantastisch.

Merveille
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 14/02/2020
Merveille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het was af van het begin tot het einde! Het...

Het was af van het begin tot het einde! Het onthaal zeer professioneel, de kennis en het eten. We voelden ons hier “thuis” om het zo te zeggen! Voor herhaling vatbaar!

Benny
Beoordeeld op: 14/02/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De fijne smaken , en de mooie prachtige samenst...

De fijne smaken , en de mooie prachtige samenstelling van de schotels. En natuurlijk het supervriendelijke team , proficiat.

datum score