Beoordelingen van Pastorale

1393 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1393 beoordelingen
datum score
Wes
Beoordeeld op: 22/09/2019
Wes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke en professionele bediening....

Zeer vriendelijke en professionele bediening. Mooie presentatie van de gerechten. Geen verassende smaken maar wel kwaliteitspoducten.

Thierry
Beoordeeld op: 22/09/2019
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tres bon service, cuisine creative...

Tres bon service, cuisine creative

Katia
Beoordeeld op: 22/09/2019
Katia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel lekker en heel aangename ontvangst en...

Heel lekker en heel aangename ontvangst en bediening.

Wilfried
Beoordeeld op: 20/09/2019
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi opvallend kader, vlotte bediening, zeer...

Mooi opvallend kader, vlotte bediening, zeer verfijnde keuken. Tafel voor 2 personen was geen tête à tête tafel wegens veel te groot, maar dat is geen echt minpunt. Wij waren weliswaar zeer verrast dat de 'chef' zelf niet aanwezig was, dus ook zijn klanten niet kwam begroeten. Voor een 2* zaak is dit een echt minpunt!

Lucette
Beoordeeld op: 20/09/2019
Lucette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Menu & decor : top klasse. Gedurfde en zeer...

Menu & decor : top klasse. Gedurfde en zeer lekkere combinaties van de ingrediënten. Proficiat!

Myriam
Beoordeeld op: 19/09/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfecte bediening en het eten was hemels....

Perfecte bediening en het eten was hemels. Hier komen wij zeer graag terug.

Liliane
Beoordeeld op: 18/09/2019
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

It is a wonderful experience: the food is delic...

It is a wonderful experience: the food is delicious and innovative without being artificial; service is excellent with individual attention. It IS not cheap, but it is worth it.

koen
Beoordeeld op: 17/09/2019
koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

het was van begin tot einde genieten . Het...

het was van begin tot einde genieten . Het hele plaatje klopte .

Peter
Beoordeeld op: 17/09/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede ontvangst, lekker eten en drinken tesamen...

Goede ontvangst, lekker eten en drinken tesamen met een goede sfeer. Bediening zeer attent en beleefd en begripvol om een gerecht in het menu aan te passen op onze vraag.

Peter
Beoordeeld op: 16/09/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi interieur, vriendelijk ontvangst en bedien...

Mooi interieur, vriendelijk ontvangst en bediening. Zalig eten en drinken. Een openbaring!

datum score