Beoordelingen van Pastorale

1316 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1316 beoordelingen
datum score
Gino
Beoordeeld op: 15/07/2019
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een prachtig kader, topteam, een ware beleving,...

Een prachtig kader, topteam, een ware beleving, zijn sterren meer dan waard.

Jozef
Beoordeeld op: 14/07/2019
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

top klasse echt genoten met onze 8 vrienden we...

top klasse echt genoten met onze 8 vrienden we komen zeker terug bedankt en proficiat aan het gehele team TOP TOP TOP

Rebecca
Beoordeeld op: 13/07/2019
Rebecca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service chaleureux et dynamique. Saveurs et...

Service chaleureux et dynamique. Saveurs et présentation originale. Convivialité.

Walter
Beoordeeld op: 13/07/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een aangename ontdekking. Vriendelijk personeel...

Een aangename ontdekking. Vriendelijk personeel

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 13/07/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Personeel om U tegen te zeggen, vriendelijk,...

Personeel om U tegen te zeggen, vriendelijk, gedienstig. Mooi kader en zeer fijne en aparte kunstwerkjes op het bord maken er een meer dan geslaagde avond van. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rita
Beoordeeld op: 13/07/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heel verfijnde gerechten met een mooie presenta...

Heel verfijnde gerechten met een mooie presentatie. Vond onze tafel super mooi; speciaal was ook de bloemetjes voor het zout en de stenen ,prachtige kleuren,met de amuses en de lekkernijen bij de koffie. Vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Mooi interieur. Spijtig van de regen want de tuin zag er ook gezellig uit! Onze verwachtingen meer dan in gelost, komen zeker nog eens terug.

Christel
Beoordeeld op: 12/07/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Rustige, gemoedelijke sfeer. Attentvolle bedien...

Rustige, gemoedelijke sfeer. Attentvolle bediening. Fijne keuken.

Ditke
Beoordeeld op: 12/07/2019
Ditke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hadden het geluk om in de tuin te kunnen...

We hadden het geluk om in de tuin te kunnen dineren, een geweldig kader. Het eten was subliem en er werd tot in de kleinste details rekening gehouden met mijn allergieën, waarvoor nogmaals ontzettend hard bedankt! De bediening verliep zeer correct: tegelijkertijd vriendelijk en oprecht. Wij hebben genoten van een fantastische culinaire avond. Tot de volgende gelegenheid!

datum score