Beoordelingen van Pastorale

1004 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
1004 beoordelingen
datum score
Karen U.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Karen U. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten & uitstekende service....

Zeer lekker gegeten & uitstekende service.

Nancy
Beoordeeld op: 20/01/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We hebben lekker gegeten en het personeel was...

We hebben lekker gegeten en het personeel was heel attent. Ik miste hier en daar wel een smaakbommetje...

Stephanie V.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Stephanie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

De bediening was goed en het eten was subliem....

De bediening was goed en het eten was subliem.

Kelly
Beoordeeld op: 20/01/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk verrassende lunch, gezellige sfeer...

Heerlijk verrassende lunch, gezellige sfeer en top bediening. We hebben genoten van elke min.

Patrick
Beoordeeld op: 18/01/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie

Onberispelijk... Interieur , bediening , kwalit...

Onberispelijk... Interieur , bediening , kwaliteit eten en drank. Kortom een reden te meer om uit te kijken naar een volgend dineetje

Marijke V.
Beoordeeld op: 18/01/2019
Marijke V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Het plaatje was compleet: super lekker eten,...

Het plaatje was compleet: super lekker eten, een fantastische bediening en een prachtig kader. Wij hebben genoten!!

wim
Beoordeeld op: 17/01/2019
wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Absoluut top op alle gebied, van aankomst tot...

Absoluut top op alle gebied, van aankomst tot vertrek...

alain
Beoordeeld op: 17/01/2019
alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekker en fantastisch mooi geserveerd eten...

heel lekker en fantastisch mooi geserveerd eten

Anne
Beoordeeld op: 15/01/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een lust voor oog en smaakpapillen....

Het was een lust voor oog en smaakpapillen. De bediening hyperaandachtig en vriendelijk. De inrichting van het restaurant top.

Daisy
Beoordeeld op: 13/01/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

gemoedelijke sfeer, professionele maar niet...

gemoedelijke sfeer, professionele maar niet stijve bediening, verrassende proevertjes en heerlijke menu

datum score