Beoordelingen van Pastorale

2332 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
2332 beoordelingen
datum score
Dirk
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: We’re Smart CERA Najaarsactie 2021 (€52)
Beoordeeld op: 02/12/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topper op alle domeinen: super lekker (alcohol...

Topper op alle domeinen: super lekker (alcohol houdende en alcohol vrije dranken _ alle gerechten van fInger food tot en met het dessert), mooie omgeving, vriendelijk, goed ritme, gebalanceerd. Aanrader.

Michel
Beoordeeld op: 01/12/2021
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijke maaltijd, leuke verrassingen en gewel...

Heerlijke maaltijd, leuke verrassingen en geweldige bediening! Het heeft echt deugd gedaan!

Katrien
Beoordeeld op: 01/12/2021
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De streling voor de tong en de aangename bedien...

De streling voor de tong en de aangename bediening maakte van dit bezoek een gouden momentje van rust en luxe om te koesteren.

Anita
Beoordeeld op: 30/11/2021
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Personnel charmant et nourriture superbe et...

Personnel charmant et nourriture superbe et très personnelle.. Je reviendrai sûrement des que les dispositions sanitaires le permettront.. Un très bon souvenir..

Nathalie
Beoordeeld op: 29/11/2021
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Subliem! Van begin tot einde een topservice...

Subliem! Van begin tot einde een topservice en waanzinnig lekker eten!

Dirk
Beoordeeld op: 26/11/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Prachtig en gezellig. Schitterend eten met...

Prachtig en gezellig. Schitterend eten met ruime keuze voor alle smaken

Dirk
Beoordeeld op: 26/11/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Ontvangst, de gastvrijheid, de gerechten, de...

Ontvangst, de gastvrijheid, de gerechten, de originaliteit, de bediening, de wijnkeuze van Fernand, de niet alcoholische dranken van de lieve positieve dame, het Fauna menu van de kok’s alles bijeen een ware belevenis. Eindelijk een toprestaurant met vlotte persoonlijke, warme aandacht voor de gasten maar bovenal een ware gastronomische en culinaire “experience”, een explosie van genot voor alle zintuigen. Top team! Hier komen we zeker nog terug

Gerlinde
Beoordeeld op: 26/11/2021
Gerlinde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aangename ontvangst, warm interieur, zeer vrien...

Aangename ontvangst, warm interieur, zeer vriendelijk personeel en vooral fijn, lekker eten! Kortom, we komen zeker terug!

Bert
Beoordeeld op: 26/11/2021
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker, zeer vriendelijk in een uniek...

Zeer lekker, zeer vriendelijk in een uniek kader.

Hilde
Beoordeeld op: 25/11/2021
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker en prachtige aangepaste wijnen,goed...

Zeer lekker en prachtige aangepaste wijnen,goede Info door personeel!

datum score