Beoordelingen van Pastorale

1668 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1668 beoordelingen
datum score
Ingrid
Beoordeeld op: 09/03/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heel warm onthaal, alles was verzorgd tot in...

Heel warm onthaal, alles was verzorgd tot in de puntjes, op alle kleine details was gelet. Het was voor ons en onze gasten een unieke ervaring.

Katrien
Beoordeeld op: 08/03/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heel erg lekker en super goed bediend !...

heel erg lekker en super goed bediend !

Walter
Beoordeeld op: 08/03/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten, perfecte service, gezellig...

Heerlijk gegeten, perfecte service, gezellig en informeel kader...

alexandre
Beoordeeld op: 08/03/2020
alexandre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het was een geweldige culinaire ervaring van...

het was een geweldige culinaire ervaring van begin tot eind,

Olivier
Beoordeeld op: 08/03/2020
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

We hebben genoten van het allereerste hapje...

We hebben genoten van het allereerste hapje tot het allerlaatste! De manier van presentatie van het overheerlijke eten was formitastisch! We hebben ervan genoten, ook leuk dat er aan de jarige onderons gedacht is. Wij komen zeker terug.

Dirk
Beoordeeld op: 07/03/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals steeds , verwend , lekkere gerechten,...

Zoals steeds , verwend , lekkere gerechten, prachtig gepresenteerd, zeer persoonlijke en vriendelijke bediening ... hierdoor voelen we ons hier thuis, telkens we hier culinair verwend worden vanaf de fingerfood bij t aperitief tot aan de koekjes bij de koffie ...Topadres!

Philippe
Beoordeeld op: 07/03/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Een huiselijke sfeer met een fantastische verra...

Een huiselijke sfeer met een fantastische verrassende keuken en goed mee inlevend personeel. Wij hadden een top avond.

Marina
Beoordeeld op: 07/03/2020
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Ik was tevreden maar van de keren dat ik in...

Ik was tevreden maar van de keren dat ik in de Pastorale geweest ben was deze de minste.

Peter
Beoordeeld op: 06/03/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heerlijk gegeten Mooi kader Prof. bediening TOP...

Heerlijk gegeten Mooi kader Prof. bediening TOP

Dumitriu
Beoordeeld op: 06/03/2020
Dumitriu beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Was expecting much more from a 2 star Michelin...

Was expecting much more from a 2 star Michelin Restaurant. The deer carpaccio was way too salty and acidic. The seasoning balance was not there. The appetizer was good. Deserts were decent. Some of the algae combinations for the desert and other strange vegetables were not adding any value to the dish but on the contrary.

datum score