Beoordelingen van Pastorale

1994 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
1994 beoordelingen
datum score
Cleo
Beoordeeld op: 12/10/2020
Cleo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top bediening, eerlijk gegeten....

Top bediening, eerlijk gegeten.

Frieda
Beoordeeld op: 11/10/2020
Frieda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijke bediening, verfijnde keuken, mooi...

vriendelijke bediening, verfijnde keuken, mooi kader. Voor ons een culinaire beleving !

bernard
Beoordeeld op: 10/10/2020
bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent service... grande amabilité et une...

Excellent service... grande amabilité et une cuisine extraordinaire... vraiment je vous félicite ainsi que toute l'equipe

Caroline
Beoordeeld op: 09/10/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Uitstekende service, gezellig atmosfeer en...

Uitstekende service, gezellig atmosfeer en heerlijk eten!

Verdeyen
Beoordeeld op: 09/10/2020
Verdeyen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topgerechten wat smaak en presentatie betreft. ...

Topgerechten wat smaak en presentatie betreft. Prachtig kader en uitmuntende bediening.

Hugo
Beoordeeld op: 09/10/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het is en blijft telkens een ontdekkingstocht...

Het is en blijft telkens een ontdekkingstocht door verschillende gerechten. Heel aangename sfeer en erg professioneel personeel dat toch een warme sfeer creeert.

Frans
Beoordeeld op: 08/10/2020
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker en mooi interieur de plaatsen veili...

Zeer lekker en mooi interieur de plaatsen veiligheid corona waren goed aangepast en bleef nog gezellig , bediening was zeer goed.

Peter
Beoordeeld op: 08/10/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super goede ontvangst, een avontuurlijke reis...

Super goede ontvangst, een avontuurlijke reis doorheen het menu, met zeer aangename en leerrijke demo's aan tafel.

stockmans
Beoordeeld op: 08/10/2020
stockmans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Absolute top. Culinair beel erg goed en heel...

Absolute top. Culinair beel erg goed en heel vlotte, vriendelijke bediening. Zeker aanrader voor wie topkwaliteit wenst te ervaren

Lieven
Beoordeeld op: 08/10/2020
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Zeer mooie beleving (de bereiding van boter...

Zeer mooie beleving (de bereiding van boter à tafel was uniek) en prachtige gerechten. Algemeen vonden we de "combinaties" van ingredienten soms iets teveel ... Eén puntje van kritiek op de patrijs: bij enkelen à tafel waren nog stukken zéér rood tot rauw. We hebben dit gemeld à de somelier en die gaf aan dat dit zo is...waar ik eigenlijk mijn twijfels over heb. Rauwe patrijs is echt niet lekker...

datum score