Beoordelingen van Pastorale

1668 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1668 beoordelingen
datum score
Steve
Beoordeeld op: 05/03/2020
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was tot in de puntjes in orde...

Alles was tot in de puntjes in orde

Nancy
Beoordeeld op: 05/03/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlotte en gemoedelijke ontvangst en bediening.H...

Vlotte en gemoedelijke ontvangst en bediening.Het eten voortreffelijk en genoeg(5 gangen). De wijnen schitterend. Mooi kader. Wij waren enthousiast.

Luc
Beoordeeld op: 05/03/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top niveau! Alles was van een hoogstaand niveau...

Top niveau! Alles was van een hoogstaand niveau van de amuses tot en met de koffie met bijhorende mignardises.

Alain
Beoordeeld op: 05/03/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader...

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader

Rudy
Beoordeeld op: 05/03/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker en gezellig !...

Lekker en gezellig !

Koen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 03/03/2020
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super ontvangst, super menu (nog beter dan...

Super ontvangst, super menu (nog beter dan vorig jaar) met als apotheose een ongelofelijk origineel en lekker dessert !

nicole
Beoordeeld op: 01/03/2020
nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker! De smaken waren harmonisch en...

Super lekker! De smaken waren harmonisch en genuanceerd. . Zeker voor herhaling vatbaar.

Krista
Beoordeeld op: 01/03/2020
Krista beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Het belangrijkste: we hebben heel lekker gegete...

Het belangrijkste: we hebben heel lekker gegeten! 's Nachts geen last gehad van de vele heerlijke spijzen en dranken. Het halve wijnarrangement was een leuke oplossing om de chauffeurs ook te laten meegenieten van de overigens zeer lekkere wijnen. De bediening was correct, met de 'gepaste' afstand en vriendelijkheid. De gepresenteerde gerechten waren juweeltjes!

Wout
Beoordeeld op: 01/03/2020
Wout beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Beste, Men zegt altijd twee sterren zijn een...

Beste, Men zegt altijd twee sterren zijn een uitstap waart. En jullie hebben onze verwachtingen volledig overtroffen. Bedankt, Culinaire groeten Wout

placeholder
Gery
Beoordeeld op: 01/03/2020
Gery beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

genoten van de beleving...

genoten van de beleving

datum score