Beoordelingen van Pastorale

1668 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
1668 beoordelingen
datum score
Wim
Beoordeeld op: 16/08/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

uitstekend over de ganse lijn: ontvangst, inter...

uitstekend over de ganse lijn: ontvangst, interieur, bediening en natuurlijk het eten zelf.

Soheel
Beoordeeld op: onbekend

Fingerfood: We kregen het gevoel dat de deze...

Fingerfood: We kregen het gevoel dat de deze reeds enige tijd waren voorbereid. De versheid en crunchyness van de producten kon niet worden geproefd. Geen overweldigend gevoel in de mond. Voorgerecht: Weinig gekruid, saus overheerste het gerecht, miste pit in het gerecht. Hoofgerecht: Zeer lekker, vlees was goed gegaard en lekker in combinatie met bereide groenten. Echter was het gerecht niet warm genoeg geserveerd. Dessert: Lekker, Aangename combinatie. Wijnen: Ben zelf niet echt een wijnkenner maar had wel graag meer uitleg gehad over de wijnsoorten en smaken die we zouden proeven. Uitleg bleef beperkt tot het aflezen van het etiket. Voor een 2 sterren restaurant had ik wel meer verwacht.

Yoeri
Beoordeeld op: onbekend

Wij zijn mensen die echt met alle plezier een...

Wij zijn mensen die echt met alle plezier een aantal keer per jaar wat meer betalen voor culinair genot. Ook besef ik ten volle dat het aantal sterren niet steeds een garantie is. De zaken die mij evenwel stoorden in deze 2 sterrenzaak, en ik mag ook namens het voltallige gezelschap praten, zijn volgende: - Bediening die volop fouten maakt zowel in volgorde van bediening, als in de manier waarop. Zoals over de tafel heen een glas bijschenken. - De tafel die wiebelt - Niemand heeft aan tafel en bij geen enkel gerecht een "wauw" moment gehad. Wij hadden heel sterk het gevoel dat er voor de resto days een tafeltje was bijgeplaatst, en wij ook behandeld werden als rest. Nochtans als je voor 4 personen 760 euro betaald, verwacht je een oberispelijke avond.

Marnic
Beoordeeld op: 14/11/2019
Marnic beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was smakeloos, slechts één wijn uit...

Het eten was smakeloos, slechts één wijn uit de Sancerre op de wijnkaart en die dan ook nog niet meer voorradig was. Een Saint-Julien voor het hoofdgerecht, maar was ook niet meer voorradig en een nogal hautaine bediening. Echt geen twee sterren waardig !!

Willy
Beoordeeld op: 15/03/2020
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bij ons eerste bezoek aan De Pastorale waren...

Bij ons eerste bezoek aan De Pastorale waren we zo enthousiast dat we vrienden hadden uitgenodigd waarmee we regelmatig sterrenrestaurants bezoeken. Het eten van vrijdag 13 maart 2020 kon zeker niet tippen aan het niveau van de vorige maal. En tot onze spijt hadden we gezien dat de bezoekers elk een gift meekregen bij het buitengaan wat wij niet mochten ontvangen??? Ons bezoek is geëindigd met een grote ontgoocheling!

Sarah
Beoordeeld op: 23/09/2019

Hoofdgerecht liet te wensen over, speciaal...

Hoofdgerecht liet te wensen over, speciaal vlees, was uitgedroogd, te lang onder de lampen.

lut
Beoordeeld op: 01/04/2019
lut beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wij werden koel ontvangen, zaten in een ongezel...

Wij werden koel ontvangen, zaten in een ongezellige ruimte,geen zacht klassiek achtergrondmuziekje. De dame die ons bediende was een robot. zonder glimlach ,zuur gezicht op of enige intonatie rammelde ze het plaatje af ! In de tuin aanlokkelijke kon mocht/men niet in. Nochtans een grote rekening betaald Men dacht eerst dat wij met een bongo bon kwamen maar die was onjuist Het dessert opgediend op een vergulde baksteen vond ik niet zo appetijtelijk.De dochter die spontaan een praatje kwam maken op het einde maakt veel goed. Wij waren vorige maand in Nuance en daar is men veel vriendelijker Wij waren met het uitstekende weder per fiets maar konden onze fiets niet parkeren .Het eten was wel lekker en een streling voor het oog Het paletten-kunstwerk was niet mijn smaak

Guy
Beoordeeld op: 13/09/2018

Too far fetched combination of tastes to the...

Too far fetched combination of tastes to the extend of conflict.

Michel
Beoordeeld op: 27/11/2017

Wij waren echt gekomen om iets te vieren. Toen...

Wij waren echt gekomen om iets te vieren. Toen mijn echtgenote van de haas proefde beet zij op hagel waardoor een stuk van een tand afgebroken is. Wij waren erg verbaasd over de reactie van de maitre die dit afdeed als een normaal risico wanneer men wild eet.Ik had mijn echtgenote voor de kerst willen verrassen met een mooi geschenk, nu zal het een kroon worden op de afgebroken tand. De reactie op het gebeuren heeft ons niet alleen verbaasd, maar is ook ongepast voor een klasserestaurant met twee sterren.

Nicolas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 21/06/2017
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Insuffisance de parking , la mise en bouche...

Insuffisance de parking , la mise en bouche ? L'entrée ? Le plat de poisson ? Le plat de viande +ou - ok dessert présentation ? Goût ? Services , on a vu en tout et pour tout 6 différentes personnes a notre table qui ne semblait pas coordonnés et contradictoires pour comble les cafés facturés 14€ avec un pot de sucre brun sur une assiette qu'on ne savait pas se glisser l'un l'autre a cause de petits plots dans le tablier de la table , RIDICULE.

datum score