Beoordelingen van Pastorale

1668 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
1668 beoordelingen
datum score
Conny Dirk
Beoordeeld op: 14/03/2020
Conny Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het is telkens weer een unieke culinaire belevi...

Het is telkens weer een unieke culinaire beleving ,Genieten met hoofdletters van heerlijke bereidingen met unieke , pure smaken die oogstrelend zijn en ware smaaksensaties zijn voor al je zintuigen en dit alles in een uniek kader en bij een team met een groot hart voor zijn gasten Heerlijke , zorgvuldig uitgekozen wijnen door één van de beste sommeliers van België Telkens weer gelukkig naar huis met mooie herinneringen en verlangens naar een volgende genietmoment .

Rafael
Beoordeeld op: 14/03/2020
Rafael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker gegeten in een mooi kader, parking...

Zeer lekker gegeten in een mooi kader, parking voor de deur. Top bediening.

Pieter
Beoordeeld op: 11/03/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een top-belevenis op alle vlakken...bed...

Het was een top-belevenis op alle vlakken...bediening, eten, interieur...echt een aanrader!

Martine
Beoordeeld op: 11/03/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, de bediening was evenee...

Vriendelijke ontvangst, de bediening was eveneens top en gaf de nodige uitleg over de gerechten en de wijn. Het eten maar ook de aangepaste wijnen waren in 1 woor SUBLIEM.

Jacques
Beoordeeld op: 11/03/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekkere en originele gerechtjes. Mooie...

Zeer lekkere en originele gerechtjes. Mooie inrichting en perfecte bediening. Prima zo een actie dining with the stars want anders zou het te duur zijn voor ons. We vonden alleen dat het een beetje warmer mocht zijn. We zaten in de voorkamer aan de kant v d straat.

Ingrid
Beoordeeld op: 09/03/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heel warm onthaal, alles was verzorgd tot in...

Heel warm onthaal, alles was verzorgd tot in de puntjes, op alle kleine details was gelet. Het was voor ons en onze gasten een unieke ervaring.

Katrien
Beoordeeld op: 08/03/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

heel erg lekker en super goed bediend !...

heel erg lekker en super goed bediend !

Walter
Beoordeeld op: 08/03/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten, perfecte service, gezellig...

Heerlijk gegeten, perfecte service, gezellig en informeel kader...

alexandre
Beoordeeld op: 08/03/2020
alexandre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het was een geweldige culinaire ervaring van...

het was een geweldige culinaire ervaring van begin tot eind,

Olivier
Beoordeeld op: 08/03/2020
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

We hebben genoten van het allereerste hapje...

We hebben genoten van het allereerste hapje tot het allerlaatste! De manier van presentatie van het overheerlijke eten was formitastisch! We hebben ervan genoten, ook leuk dat er aan de jarige onderons gedacht is. Wij komen zeker terug.

datum score