Beoordelingen van Le Funambule

402 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
402 beoordelingen
datum score
Melissa
Beoordeeld op: 16/03/2020

Pas ouvert du au Corona virus!...

Pas ouvert du au Corona virus!

Philippe
Beoordeeld op: 06/03/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Bon accueil. Bonne cuisine...

Bon accueil. Bonne cuisine

christine
Beoordeeld op: 04/02/2020
christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil, repas joliment présenté et excelle...

Bon accueil, repas joliment présenté et excellent. Très bon service. Aucune critique négative que du contraire

Dierick
Beoordeeld op: 20/01/2020
Dierick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cuisine délicieuse et accueil agréable même...

Cuisine délicieuse et accueil agréable même si le cadre n'est pas top.

Chantal
Beoordeeld op: 07/11/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Seizoensgebonden. Heel rustig opgediend, niet...

Seizoensgebonden. Heel rustig opgediend, niet haastig. Voor herhaling vatbaar!

Silvana
Beoordeeld op: 19/05/2019
Silvana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Service rapide et de qualité. Cuisine fine,...

Service rapide et de qualité. Cuisine fine, onctueuse et belle présentation des plats. Bons vins. A recommander.

Paulette V.
Beoordeeld op: 30/11/2018
Paulette V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bon accueil et très bon menu, bien équilib...

Très bon accueil et très bon menu, bien équilibré. A recommander.

Félicia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2018
Félicia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

C'est un restaurant convivial ou l'on mange...

C'est un restaurant convivial ou l'on mange une cuisine raffinée et inventive.

Laurent
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2018
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Comme d'habitude, nous avons passé un agréable...

Comme d'habitude, nous avons passé un agréable moment dans ce restaurant. Les plats étaient délicieux ainsi que les vins.

placeholder
Jacques
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2018
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

En raison d’une réservation par RestoDays se...

En raison d’une réservation par RestoDays se trouver isolé dans une salle moins confortable et agréable à l’étage du restaurant

datum score