Beoordelingen van Dessensi

1098 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
1098 beoordelingen
datum score
Bert
Beoordeeld op: 19/10/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Verzorgd en lekker eten. Bijpassende wijnen...

Verzorgd en lekker eten. Bijpassende wijnen vormden een reële meerwaarde.

Patrick
Beoordeeld op: 19/10/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Het was heel lekker . En complimenten aan...

Het was heel lekker . En complimenten aan het hele team op één van de laatste avond voor de 2de lockdown . Wij wensen jullie ook veel sterkte en geluk . Tot nog eens . Vriendelijke groeten.

erik
Beoordeeld op: 16/10/2020
erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

ruimtegelaten voor toepassing Corona-regels....

ruimtegelaten voor toepassing Corona-regels. Beperkte kaart wat ik een voordeel vind. De keuze van aantal gangen in menu geeft een soepelheid en de bijkomende uitleg was duidelijk en correct. Bovenal natuurlijk zéér lekker gegeten met een prachtige wijn.

Jean Philippe
Beoordeeld op: 16/10/2020
Jean Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Was goed....

Was goed.

Rudy
Beoordeeld op: 16/10/2020
Rudy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangename ontvangst in een erg mooi kader....

Zeer aangename ontvangst in een erg mooi kader. Een ongedwongen sferen een uitstekende bediening. Natuurlijk het lekkere, mooi uitziende eten niet te vergeten.

Peter en Gerry
Beoordeeld op: 15/10/2020
Peter en Gerry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere wijn, vriendelijke bediening, lekker...

Lekkere wijn, vriendelijke bediening, lekker eten, gewoon alles goed

Ragelyte
Beoordeeld op: 15/10/2020

Alles perfect...

Alles perfect

Annick
Beoordeeld op: 13/10/2020
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

top bediening, top wijnen super lekker eten....

top bediening, top wijnen super lekker eten.

Geert
Beoordeeld op: 11/10/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten, Frisse en verrassende...

Zeer lekker gegeten, Frisse en verrassende gerechten, vriendelijke en vlotte service, uitstekende sommelier, gezellig, mooi interieur. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Een aanrader.

Sarah
Beoordeeld op: 10/10/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het menu was zalig lekker maar een fractie...

Het menu was zalig lekker maar een fractie te weinig voor 4 gangen menu..wij hebben 1 glas wijn gedronken. Misschien moesten we dat zelf aangeven maar een 2e glas bij het hoofdgerecht met vlees was welkom geweest. Als trage drinkers is dat waarschijnlijk niet evident...

datum score