Beoordelingen van Dessensi

868 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
868 beoordelingen
datum score
Robert
Beoordeeld op: 17/03/2020
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

ik was heel tevreden. Voor de vierde maal !...

ik was heel tevreden. Voor de vierde maal !

Ann
Beoordeeld op: 16/03/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fijne avond, in een prachtig interieur. De...

Fijne avond, in een prachtig interieur. De bediening was gewoon fantastisch, en het eten erg lekker! We komen graag nog eens terug!

Jeannine
Beoordeeld op: 14/03/2020
Jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijke gerechten en warme ontvangst...

Heerlijke gerechten en warme ontvangst

Juana
Beoordeeld op: 14/03/2020
Juana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Kader was super, bediening fantastisch en ons...

Kader was super, bediening fantastisch en ons eten was met geen woorden te beschrijven .......je moet het gewoon zelf komen proeven ....... formidabel lekker

greet
Beoordeeld op: 14/03/2020
greet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Dessensi is een toprestaurant. De inrichting,...

Dessensi is een toprestaurant. De inrichting, de atmosfeer, de keuken, de bediening...al die elementen samen maken dat het onmogelijk is om niet te genieten.

François
Beoordeeld op: 14/03/2020
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Dessensi blijft een baken in de oceaan van...

Dessensi blijft een baken in de oceaan van restaurants, brasseries en tavernes die allen maaltijden aanbieden. Het verschil is groot en Dessensi blijft staan voor consistente kwaliteit in een exclusief kader en met een aangename bediening die maakt dat 'eten' in Dessensi steeds een beleving blijft. De creativiteit van de keuken wordt aangevuld met een mooi aanbod van wijnen van verschillende origines en prijsniveau's, die maken dat iedere bezoeker er wel zijn gading vindt. Ik kijk ook weeral uit naar de zomer, om ook van het mooie terras en tuin te kunnen genieten.

Bruno
Beoordeeld op: 13/03/2020
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Vriendelijke, professionele bediening. Mooi...

Vriendelijke, professionele bediening. Mooi gepresenteerd business menu, en erg lekker. Akoestiek kon iets beter.

Ilse
Beoordeeld op: 11/03/2020
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten, de setting én de uitermate fijne...

Het eten, de setting én de uitermate fijne bediening beantwoordden opnieuw aan onze verwachtingen. Voor een bijzondere gelegenheid komen we graag terug! Het is er de ideale plek voor!

Christine
Beoordeeld op: 09/03/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

top food and top service...

top food and top service

Luc
Beoordeeld op: 09/03/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Warme ontvangst in een mooi kader. Het eten...

Warme ontvangst in een mooi kader. Het eten was heerlijk met een uitstekende service en een goede uitleg. Wij komen in de zomer zeker nog eens terug om de tuin te ontdekken...

datum score