Beoordelingen van Dessensi

830 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.4
830 beoordelingen
datum score
Thomas
Beoordeeld op: 20/02/2020
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

d'Essensi is een heerlijke plek om gezellig...

d'Essensi is een heerlijke plek om gezellig en culinair te genieten. Mooi en sfeervol kader met vriendelijke bediening. Hoogstaand niveau zonder te blasé over te komen. Heerlijke gerechten met correcte hoeveelheden. Wij hebben er weer van genoten en komen zeker terug.

Patrick
Beoordeeld op: 19/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Enorm vlotte en professionele bediening, kwalit...

Enorm vlotte en professionele bediening, kwaliteit en originaliteit van het het was super. Zeer geslaagde omkadering.

Stephanie
Beoordeeld op: 17/02/2020
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

het eten is verrukkelijk en de service is daar...

het eten is verrukkelijk en de service is daar altijd heel aangenaam!

stefan
Beoordeeld op: 17/02/2020
stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit onovertroffen. Zeer goede keuke...

Prijs kwaliteit onovertroffen. Zeer goede keuken gecombineerd met excellente service

David
Beoordeeld op: 16/02/2020
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Top service en het eten prachtig gepresenteerd....

Top service en het eten prachtig gepresenteerd. We hen er van genoten

Marc
Beoordeeld op: 16/02/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij hebben zeer genoten en zijn ongelooflijk...

Wij hebben zeer genoten en zijn ongelooflijk tevreden over ons eerste bezoek aan dit gezellig, vriendelijk en lekker restaurant.

Eduard
Beoordeeld op: 16/02/2020
Eduard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals altijd: uitstekend!...

Zoals altijd: uitstekend!

Gerrit
Beoordeeld op: 15/02/2020
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ontvangst was prima, interieur knap, bediening...

Ontvangst was prima, interieur knap, bediening uitstekend en eten fantastisch. Reservatie weken vooraf en uiteindelijk was het een vraagteken wat we gingen eten tot we aan tafel zaten .

Ernest
Beoordeeld op: 15/02/2020
Ernest beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was lekker. De omgeving was aangenaam....

Eten was lekker. De omgeving was aangenaam. Rustig gegeten. De service was heel goed en niet opdringerig.

Saskia
Beoordeeld op: 15/02/2020
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was af, zowel de service als het eten!...

Alles was af, zowel de service als het eten!

datum score