Beoordelingen van Dessensi

263 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.5
263 beoordelingen
datum score
Annemie G.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Annemie G. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Een zeer gemoedelijke bediening en atmosfeer....

Een zeer gemoedelijke bediening en atmosfeer. We zaten ook heel rustig en konden honderduit praten over de zaken en allerlei nieuwigheden. Heel erg bedankt ! Goed om adres te onthouden. Annemie Geerts Herbert Watson

Philippe W.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Philippe W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten met net dat ietsje extra waar je...

Lekker eten met net dat ietsje extra waar je gelukkig van wordt.

Aljosja D.
Beoordeeld op: 17/01/2019
Aljosja D. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

We hebben erg genoten van het etentje! Superieu...

We hebben erg genoten van het etentje! Superieure ingrediënten, creatieve en verzorgde presentatie, onberispelijke bediening, droomkader... wij kijken al uit naar een volgend bezoek!

Denise
Beoordeeld op: 17/01/2019
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij hebben geen opmerkingen, ontvangst , bedien...

Wij hebben geen opmerkingen, ontvangst , bediening , eten en wijnen waren perfect !!!

Sylvain
Beoordeeld op: 17/01/2019
Sylvain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tevreden is eigenlijk ja en nee. Het hoofdgerec...

Tevreden is eigenlijk ja en nee. Het hoofdgerecht bij de wildmenu is een iets te kleine portie en het hert was niet warm genoeg. De bediening geeft over het eten en wijnen correcte informatie, maar komt over dat ze hun werk niet leuk vinden.

Linda
Beoordeeld op: 17/01/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super eten,bediening en locatie...

Super eten,bediening en locatie

Danny
Beoordeeld op: 16/01/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bijzonder lekker met voldoende tussenpauze...

Bijzonder lekker met voldoende tussenpauze tussen de gerechten vriendelijke bediening en goede uitleg bij de gekozen wijnen zeer aangenaam kader kortom: super en voor herhaling vatbaar 1 heel klein minpuntje: in het voorgerecht (makreel en snowcrab) was één grote graat van de makreel in het gerecht geslopen. dat was eventjes schrikken want niet verwacht ...

Mark
Beoordeeld op: 16/01/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer mooi restaurant met een gezellige sfeer......

Zeer mooi restaurant met een gezellige sfeer... topbediening.. met lekker eten...

Jozef
Beoordeeld op: 16/01/2019
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goed ontvangst, veilig opbergen van onze jassen...

Goed ontvangst, veilig opbergen van onze jassen, mooi en gezellig kader, vriendelijke bediening, professionele uitleg bij de gerechten en wijnen, correcte afrekening.

peggy
Beoordeeld op: 14/01/2019
peggy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne ontvangst, zeer mooi interieur, zeer...

Fijne ontvangst, zeer mooi interieur, zeer vriendelijke professionnele bediening en top gerechten! Zeker een aanrader en we komen zeker nog eens terug.

datum score