Beoordelingen van Dessensi

945 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
945 beoordelingen
datum score
Arlett
Beoordeeld op: 28/06/2020
Arlett beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekker eten, goede-, en vriendelijke bedie...

heel lekker eten, goede-, en vriendelijke bediening!Toplocatie op het terras in de prachtige tuin

lilianne
Beoordeeld op: 28/06/2020
lilianne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Toffe vriendelijke service Lekker eten en goede...

Toffe vriendelijke service Lekker eten en goede wijn. Prijs kwaliteit is ok

Philippe
Beoordeeld op: 28/06/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ondanks de Corona hebben wij toch genoten van...

Ondanks de Corona hebben wij toch genoten van ons etentje . We waren er toch eerst een beetje angstig voor . Maar we hadden elkaar gezegd dat dit het eerste restaurant was waar we vanaf het mogelijk was terug wilden gaat eten.en we hebben er weer geen spijt van gehad Tot de volgende keer

Steve
Beoordeeld op: 28/06/2020
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ondanks coronamaatregelen zeer correct en gastv...

Ondanks coronamaatregelen zeer correct en gastvrij ontvangen. Eten was heel lekker, wijntjes verassend goed, kortom: top avond gehad!

Paul
Beoordeeld op: 27/06/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit, service, tuinterras...

Kwaliteit, service, tuinterras

erik
Beoordeeld op: 27/06/2020
erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

kwaliteit van business lunch was heel goed....

kwaliteit van business lunch was heel goed. Het enig spijtige was een gebrek aan soepelheid wanneer bleek dat 1 van de gasten allergisch was aan kaas. Zij werd blijkbaar automatisch overgeschakeld naar à la carte

Yvan
Beoordeeld op: 27/06/2020
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer smakelijke maaltijd, vriendelijke bedienin...

Zeer smakelijke maaltijd, vriendelijke bediening.

saskia
Beoordeeld op: 27/06/2020
saskia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke ontvangst en bediening. Eten...

Vriendelijke ontvangst en bediening. Eten superlekker. Een tinteling/ streling voor de smaakpapillen. Goede combinatie van bijpassende wijnen met voldoende uitleg. Respect voor personeel om in deze hitte te werken met mondmasker.

Katrien
Beoordeeld op: 26/06/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ondanks het Corona-virus nog steeds een warme...

Ondanks het Corona-virus nog steeds een warme ontvangst, gezellig tafelen op het terras, super lekker gegeten. Een dikke pluim voor Philip en zijn team!

Christophe
Beoordeeld op: 26/06/2020
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

blijft topkader met ongelofelijk lekker eten...

blijft topkader met ongelofelijk lekker eten en supervriendelijke bediening, en dat in coronatijden, chapeau!

datum score