Beoordelingen van Dessensi

868 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
868 beoordelingen
datum score
Bob
Beoordeeld op: 07/03/2020

Hapje vooraf verwaarloosbaar- voorgerecht te...

Hapje vooraf verwaarloosbaar- voorgerecht te gezouten -hoofdgerecht vlees te taaie stukken +deels te vet ! Ook opgemerkt dat aan de tafel naast ons het vlees ook niet werd opgegeten !

Claire
Beoordeeld op: 10/07/2019

Jammer genoe...

Jammer genoe

JOHAN
Beoordeeld op: 02/02/2019

Eten zeker niet op michelinster niveau....

Eten zeker niet op michelinster niveau.

Yvo
Beoordeeld op: 05/05/2019
Yvo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het vlees van het hoofdgerecht (texels lam)...

Het vlees van het hoofdgerecht (texels lam) was ten dele bijna rauw en bijna koud niettegenstaande op voorhand tijdens de bestelling expliciet was gevraagd om het vlees voor mijn partner iets meer te garen. De smaak liet tevens te wensen over. Wij zijn reeds talloze malen op bezoek geweest in Dessensi maar dit keer was het zeker geen succes en hebben wij besloten dat dit ons laatste bezoek is geweest.

placeholder
luc
Beoordeeld op: 21/04/2019
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ontspannende avond...

Ontspannende avond

Chris
Beoordeeld op: 05/12/2018
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Tot onze grote spijt was het deze keer niet...

Tot onze grote spijt was het deze keer niet wat we verwacht hadden. We zijn hier reeds verschillende keren geweest en altijd top tot nu toe. We waren nog bezig aan het aperitief (een half glas champagne te gaan als ze al met het glas witte wijn kwamen )Het voorgerecht was nog maar 5 minuten op als ze al met het hoofdgerecht kwamen .Ik had de fazant genomen en die was wel heel droog , mijn gezelschap had de kabeljauw maar die had ook geen wauw gevoel van het gerecht. Ik had de indruk dat alles heel vlug moest gaan, ondanks er weinig gasten waren in de zaak.

Philippe
Beoordeeld op: 22/10/2018
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was algemeen lekker en voldoende ,...

Het eten was algemeen lekker en voldoende , wel prijzig maar is normaal in een ster restaurant ( à la carte gegeten ) Het kader heeft geen WAAUUWW factor ...beetje pover qua klasse en inrichting Een absolute AFKNAPPER zijn de gedroogde bloempjes in een potje ! Enkele verse rozen zouden al veel beter zijn...besparing ? Desondanks vele relaties dit restaurant hadden aanbevolen , zal ik dit eerder niet doen. ' Er mist iets....' Zal het ook niet negatief beoordelen.

Johan
Beoordeeld op: 17/08/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Chef’s menu teleurstellend (eerste keer dat...

Chef’s menu teleurstellend (eerste keer dat we dit moeten aangeven). Vooral hoofdgerecht flauw. Jammer. Dessert was lichtpunt.

Sander
Beoordeeld op: 29/06/2019
Sander beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

tov vorig jaar was het ruim een klasse minder!...

tov vorig jaar was het ruim een klasse minder! Gerecht van menu met asperges is echt te simpel voor een sterrenrestaurant.

Martijn
Beoordeeld op: 22/06/2019
Martijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Harder was goed, maar boontjes melig. Kreeft...

Harder was goed, maar boontjes melig. Kreeft was goed, maar veel andere smaken er doorheen. Entrecote smaakte waterig. Eea ook doorgegeven aan bediening. Jammer, want voorheen hebben we voortreffelijk gegeten.

datum score